• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Muzyka w naszych warsztatach :)

Bartek33

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Wrocław
W sumie wszystko zależy od nastroju.. zawsze jednak ktoś przyniesie coś na pendrive i to leci ;) nie zauważyłem żeby klientom to przeszkadzało jak leci np dubstep :D

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
@old1977 dajesz w palnik ... to jest co ja lubię ... nie cierpię diskopolo ja ka mam dość to słucham bluesów a jak mam siłę to gram ...

brzozaayz

SuperMechanior
Punktów
161
Przy muzyce to i krowy więcej mleka dają.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Ja zaś od pewnego czasu jak zaczęli przerywać reklamy jakąś dziwną muzyką w ogóle przestałem słuchać radia ale od czasu do czasu jak potrzebuję jakiegoś dopalacza to odpalam jakiś dobry metal typu Metallica, Nightwish, Machine head, lub coś w tym stylu i robota idzie aż wióry lecą.

shrek

Moderator Car Audio
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1318
Miasto
Pyrlandia
koddoradia.blogspot.com
i żeby nie było, że słucham takiej muzy ... ;) (choć z drugiej strony jak zawsze w tym kraju ,nikt nie słucha a popularność rośnie ,nikt nie głosował a wygrali )
ale do brzegu proponuje jak ktoś zdzierży posłuchać tego kawałka na dobrym sprzęcie powody są dwa ...;)
1. fajne fury a czym odjechały laski ? ..... dobra zboczenie ,ale jednak 5 kółeczek:D
2. 1 koleś marnuje się tam .. ma głoś ale to tak na marginesie i bardziej jako anegdota i ciekawostka muzyczna (2.10 minuta )
PS mi bliżej do

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
O kim kolego piszesz że ma głos, o tym z boys?! Chyba masz coś ze słuchem jeśli tak, moim zdaniem to on ma głos jakby go ktoś za jaja ściskał ale to kwestia gustu.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Echh @shrek a tak Cie lubiłem
1- straszne to ... mozna ogladać tylko
2- Dżem klasyka naszego śląskiego bluesa .. sa świetni
a tu coś co mnie kreci jak słucham to denon idzie na 100W
i jeszcze
i jeszcze

old1977

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
502
wymiatają!!!!!!!!!

a tu oryginał ;) jest moc jak w tdi z chipem!!!!

Ostatnia edycja:

NorbertK

SuperMechanior
Punktów
215
Mi najlepiej pracuje się przy Zenku:D

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Ostatnio u mamy znalazlem kasete Pani Zdzislawy Sosnickiej. z braku nowoczesnego sprzetu odtwarzajacego w warsztacie zwrocilem sie o pomoc do internetu. Aleja gwiazd itp fajna muzyka

Do góry Bottom