miras forumowicz
SuperMechanior
- Punktów
- 20
Możliwe ja nabiłem dopiero 12 w tym sezonie lpg.
Co tak słabo? Sezon się u was wczoraj zaczął? Musisz się bardziej rozreklamować. Znacznij przy posredniaku i urzędzie miasta lub gminy.Możliwe ja nabiłem dopiero 12 w tym sezonie lpg.
wierz mi przekona -jak sie wyda ,bo kiedyś sie wyda dostanie taki domiar ze do konca zycia bedzie na komornika pracował !!!- gdybym jak kupił takie auto z propanem bym inaczej sprawe załatwił a handlarz powie kto mu nabijałObser, daj spokój. I tak nie dotrze to do Pana mirasa. Pan miras ma znajomości w politbiurze u Pana Jarosława K. Nikt go nie przekona że białe jest białe a czarne jest czarne. Szkoda czasu.
Obcym nie nabijam tylko handlarzom znanym.
i cmok w dup.e
Serio? Ty to jesteś haker. A ja przez Iron mana piszę, czasami przez hulka.Przecież kazdy frajer na forum wie ze to ja. Pisze przez TORa now
To jest temat o izobutanie, co ma klima do tego?pisz o klimie lpg to nie off top
No nie rób off topa, nawet o gazie do zapalniczek nie wspomniałeś w tym poście.mozesz sie przebierac za kogo chcesz przez to bede sie czul lepszy
Brawa dla tego pana. Robisz na stacji lpg? Mało klientów jak na cały dzień. No chyba, że ludzie zamiast tankowac lpg, znaleźli coś tańszego.dzis nabiłem jedno lpg ,