toomii76
toomi
To tyle samo co z normalnej, tylko zostaje jakieś 7tys z tego, licząc samo napełnianie. No ale każdego zadowala coś innego.butla kuchenna mozna nabic ze 25 aut.![]()
To tyle samo co z normalnej, tylko zostaje jakieś 7tys z tego, licząc samo napełnianie. No ale każdego zadowala coś innego.butla kuchenna mozna nabic ze 25 aut.![]()
Hehe, i o to mi chodziło. Wyszło szydlo z worka poraz kolejny.no ale kazdy z tych 25 moze popsuc 25 maszyn cwaniaczkom

i ot cała historia w tym temacie , z tym tylko zasadniczą kwestią ,ze LPG to związek propanu i butanu w odpowiednim stosunku nie wspomnę o jego temperaturze w jakiej pracuje i jakim ciśnieniom jest poddany podczas wtryskiwania do cylindrów,nijak ma się to do pracy sprężarki ,bo tam panują zupełnie inne ciśnienia , nie wspomnę o wartościach oktanowych i metanowych .Więc dupa z tego i tak .
A jak nie zapraszam do mnie do Łodzi Piotrkowską zobaczysz nocą oprowadze Cie po Łodzi
jakieś muzeum może Teatr ,kino i dobra kolacja w restauracji ...![]()

nie nie nie -zdecydowanie wole kobitki mogą być z diaga okolicyZabrzmiało jakby to było zaproszenie na kolację połączoną ze śniadaniem![]()

tak przy sobocie, u diaga dziś świątecznie.nie nie nie -zdecydowanie wole kobitki mogą być z diaga okolicy![]()
+48226229155 zadzwoń pod ten numer to może Ci podadzą.patrz a mi nie podał do siebie numeru
A wentylator chłodnicy czasami nie rozwiewa tego co jest w komorze silnika ? Hmm bo ja jak stoję obok auta to czuję podmuch gorąca ...Po prostu nie myślisz co może się stać jak nabijesz takiego nieszczelnego trupa łatwopalnym gazem. Będzie jechał gość z rodziną stanie w korku gaz się nazbiera w komorze silnika pier... nie, dzieciak w foteliku się spali, gość oczywiście zdąży uciec w pole przyjedzie prokurator sprawdzą co się stało kto w stodole nabił trupa. Ukara Cię prokurator a za nim ubezpieczenie, bo rodzinie trzeba wypłacić hajs. POWODZENIA.
no i cala twoja mądrość o kant pupy się rozbila
LPG to skrót określający skroplone gazy pochodzenia ropnego tyle i aż tyle
wiec propen YF1234 jest LPG tak samo jak twój propan butan
a że punktuje dyletantów to może na jakieś szkolenia jedzcie a nie wprowadzajcie cenzury generalnie to czytaj ze zrozumieniem , po pierwsze LPG wrzuciłem dla uogólnienia , bo mowa jest o wtłaczaniu tego "skrutu" myślowego,gdzie mógłbym go nazwać również GPL lub autogas ,no i cala twoja mądrość o kant pupy się rozbila
LPG to skrót określający skroplone gazy pochodzenia ropnego tyle i aż tyle
wiec propen YF1234 jest LPG tak samo jak twój propan butan