hades500 tu masz wszystkie informacje: https://pl.lmgtfy.com/?q=szkolenie+na+serwisanta+klimatyzacji
Ile kosztują?No więc jaki rezultat bo nie wiem czy jest sens inwestować w maszynę której czynnik lada chwila może zostać wycofany.
Czyli rozumiem że nie wszyscy mogą takie szkolenie przejść skoro mówisz że muszę mieć założoną firmę. Zastanawiam się nad tymi sprawozdaniami czy tutaj chodzi o wykaz ile czynnika wpuściłem do układów klimatyzacji? Czyżby zieloni chcieli wiedzieć co w trawie piszczy?
A jak to jest z tym jeszcze starym czynnikiem r134a czy on już wyszedł z produkcji czy nie można go kupić w celu nabicia do klimatyzacji? Ewentualnie do kiedy będzie produkowany?...
Za 5 tys możesz mieć nowego viakena. Jak masz pojęcie o klimie to wchodź w to, jak chcesz tylko nabijać (ludzi na kasę) to zainwestuj w coś innego. Oprócz maszyny potrzebujesz azot, najlepiej też hydrogen, narzędzia do napraw no i wiedzę.
Zanim kupisz idź na szkolenie.
Chodzi o to, że pod namiotami są sezonowi nabijacze, którzy nie naprawiają, nie sprawdzają tylko nabijają
Mam viakena i nie narzekam. Nie ma obowiązkowych przeglądów, ale filtry co roku powinieneś wymieniać.
bym rzekł ze maszyna tyle warta co serwisant który ja obsługuje co do kolegi hades to po twoich postach śmiem twierdzić ze wiedzę masz raczej skromną a na szkoleniu to się dowiesz jak wypełnić bilans oraz to czego ekolodzy oczekują od ciebie a o klimatyzacji zupelnie nic tak wiec zacznij od zakupu podręcznika który ci poleciłem
Next tydzień kombajny class and JD lpg klima.
. Swoją drogą zapytam ile bierzesz za podpięcie ciagnika do komputera?