• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Naprawa autka

A

autozibi

Witam! Poszukuję uczciwego mechanika, kilka rzeczy do zrobienia w autku, m.in. wymiana amortyzatorów, Łódź, okolice Łodzi. Pilna sprawa, bo niedługo duża trasa. Pozdrawiam!!
kolega Mich44 napisał , że szuka uczciwego mechanika

Sluchaj z gory nas podsumowales sugerujac ze mechanicy to zgraja oszustow i glabow wiec tak tez sie zachowalismy szyderczo bo jesli czlowiek ma przekonanie ze alkochol jest sensem zycia to za hu... nie ma sensu naklaniac go do swietowania przy lodach bananowych;)
nikogo tu z góry nie podsumował , nie napisał , że wszyscy to oszuści i głąby - widać , że nie którzy chyba mają coś na sumieniu lub nie potrafią czytać ze zrozumieniem :p:p.

P.S. inna branża - czyli budownictwo , nie znam tego tematu w ogóle .
Panowie zakładali mi dach . Była wycena + materiał , itd. W trakcie roboty szef mówi mi , że się pomylił , że mu się ta robota nie opłaca bo źle zrobili pomiary i muszę mu dopłacić około 15% więcej . I co miałem zrobić ? Jak mam znów kogoś szukać to pomyślałem , że lepiej dopłacić. Dobrze , że w między czasie kumpel nakreślił co i jak . Okazało się , że często tak się robi w budowlance aby złapać klienta a później i tak dopłaci bo przecież mu zależy na skończeniu roboty .
I nie piszcie takich głupot bo to nie jest jakaś wymiana np. wahacza za 500 zł .

P

PogotowieSamochodoweUK

Kolego przeczytaj swoj post bo ja tam wyraznie widze podtekst. I oprocz mnie inni tez...

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Dobrze że AutoZibi jest tu z nami, widać że jedyny normalny, który nie ma nic na sumieniu :rolleyes:, tak poza tym to wszędzie w każdej dziedzinie znajdą się oszuści, na przykład takiemu lekarzowi pacjent nie wytyka błędów bo się nie ośmieli

qbaradom

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Radom
Ale sam Autozibi napisał że uczciwych mechaników zostało 10%.
Czasami mi się już nie chce jak klient przyjeżdża i od razu na wejściu jestem traktowany jak
złodziej , pijak i się nie znam.
A kolega Mich44 wchodzi mówiąc czy są tu uczciwi.
Spotkałeś nieuczciwego to jedź do niego z kolegami i porozmawiaj :D
Zawsze możesz się przejechać przez Łódź i poprosić o wycenę , zobaczyć jakie mają podejście.
Jak byś miał ochotę to zapraszam do mnie , porozmawiamy , naprawiamy i będziesz zadowolony ;)

A

autozibi

no i jak zwykle temat rzeka wyszedł .... :):) ideałów nie ma i nie będzie
Klienci są od cholery ale mechanicy też nie są święci . Jedni oczerniają drugich i na odwrót .
Tak było jest i będzie .
Dobrze że AutoZibi jest tu z nami, widać że jedyny normalny, który nie ma nic na sumieniu :rolleyes:, tak poza tym to wszędzie w każdej dziedzinie znajdą się oszuści, na przykład takiemu lekarzowi pacjent nie wytyka błędów bo się nie ośmieli
Kolego dobry temat z tymi lekarzami . Niestety już od strony pacjentów nie mają tak kolorowo bo pacjent więcej ma aktualnie praw.
Lekarze niestety lepiej się mają pod tym względem , że jeden drugiemu dołków nie kopie pod nogami.
Jeszcze nigdy nie słyszałem aby jeden lekarz na drugiego rzucał k i h nawet jeżeli ten poprzedni coś spieprzył , nie taka była diagnoza.
A co robią mechanicy ...... ??? Panie tam nie jedź to taki h .... itd .... :):)

Ale sam Autozibi napisał że uczciwych mechaników zostało 10%.
Czasami mi się już nie chce jak klient przyjeżdża i od razu na wejściu jestem traktowany jak
złodziej , pijak i się nie znam.
A kolega Mich44 wchodzi mówiąc czy są tu uczciwi.
Spotkałeś nieuczciwego to jedź do niego z kolegami i porozmawiaj :D
Zawsze możesz się przejechać przez Łódź i poprosić o wycenę , zobaczyć jakie mają podejście.
Jak byś miał ochotę to zapraszam do mnie , porozmawiamy , naprawiamy i będziesz zadowolony ;)

Są ludzie i ludziska ....
Na pewno są zagadnienia których nie ogarniasz i wtedy pytasz się swoich znajomych kogo by polecili .
Jest tyle samochodów więc na pewno roboty nie braknie dla każdego z nas .
Niestety tylko nie uczciwi nam psują opinie :):):)

Wszystkiego dobrego dla wszystkich .
6.07.2013 godz: 17.00 - biorę ślub :eek::eek: - :D:D

qbaradom

SuperMechanior
Punktów
86
Miasto
Radom
No to ci współczuć czy gratulować ??? :D
Nieuczciwi i klienci.
Zawsze co dwie głowy to nie jedna :)

jedrek1980

Początkujący
Punktów
9
Miasto
Piotrków Trybunalski
Koledzy poszukuje mechanika Piotrków Trybunalski lub okolice.Do ogarnięcia Skoda Superb 2 2.0 TDI CR silnik CFGB .Auto czasami gaśnie od tak ma ciężko odpalić (musi trochę pokręcić) Wymienione już to zawór na pompie CR zawór na listwie CR sprawdzone wtryski na stole pobierczym.Auto już 2 tyg.u mechanika i po odbiorze za każdym razem wraca z tą samą usterka

Do góry Bottom