A
autozibi
kolega Mich44 napisał , że szuka uczciwego mechanikaWitam! Poszukuję uczciwego mechanika, kilka rzeczy do zrobienia w autku, m.in. wymiana amortyzatorów, Łódź, okolice Łodzi. Pilna sprawa, bo niedługo duża trasa. Pozdrawiam!!
nikogo tu z góry nie podsumował , nie napisał , że wszyscy to oszuści i głąby - widać , że nie którzy chyba mają coś na sumieniu lub nie potrafią czytać ze zrozumieniemSluchaj z gory nas podsumowales sugerujac ze mechanicy to zgraja oszustow i glabow wiec tak tez sie zachowalismy szyderczo bo jesli czlowiek ma przekonanie ze alkochol jest sensem zycia to za hu... nie ma sensu naklaniac go do swietowania przy lodach bananowych![]()

.P.S. inna branża - czyli budownictwo , nie znam tego tematu w ogóle .
Panowie zakładali mi dach . Była wycena + materiał , itd. W trakcie roboty szef mówi mi , że się pomylił , że mu się ta robota nie opłaca bo źle zrobili pomiary i muszę mu dopłacić około 15% więcej . I co miałem zrobić ? Jak mam znów kogoś szukać to pomyślałem , że lepiej dopłacić. Dobrze , że w między czasie kumpel nakreślił co i jak . Okazało się , że często tak się robi w budowlance aby złapać klienta a później i tak dopłaci bo przecież mu zależy na skończeniu roboty .
I nie piszcie takich głupot bo to nie jest jakaś wymiana np. wahacza za 500 zł .

, tak poza tym to wszędzie w każdej dziedzinie znajdą się oszuści, na przykład takiemu lekarzowi pacjent nie wytyka błędów bo się nie ośmieli