Po odłączeniu akumulatora , radio przestało działać .Wyświetla się jakby wszystko ,ale nie gra ? Coś się zalokowało ? Nie mam żadnego kodu .Zdjęcie poglądowe radia ,oraz jedyny nr jaki jest na naklejce .
A jak to zrobić? Teraz już nic nie działa wyświetla typ i pin którego nie mam ,nie działa ta ikonka gdzie powinna wyświetlić się chyba klawiaturana początek zrób reset
Tak,ale to jest zdjecie pogladowe,u mnie nie ma takiego otworku,mam starszy modelczy to jest oryginalne radio forda czy chińczyk na androidzie?
jak się przyjrzysz zdjęciu które podesłałeś to jest taki mały otworek podpisany RST. wiesz jak się tego używa?
Chłopie zrób zdjęcie a nie jakies poglądowe wrzucasz, najprawdopodobnie soft ci padł reset ci nie pomorzeTak,ale to jest zdjecie pogladowe,u mnie nie ma takiego otworku,mam starszy model
Mam takie samo, ale inne. Inne kolor, inny model, wygląda nie tak samo ale inaczej...Tak,ale to jest zdjecie pogladowe,u mnie nie ma takiego otworku,mam starszy model
Dlatego ja się nie wyrywam do pomocy randomowej osobie na forum, bo czasem szlag trafia a i nie jeden nawet nie podziękował, stałym fomurowiczom ok, albo niech płaca za porady ew pomoc tyle w temacie.Mam takie samo, ale inne. Inne kolor, inny model, wygląda nie tak samo ale inaczej...
Noż ja pierdzielę...