A daj spokój, masakra.A widzisz , typ ma wywalone, 5 czy tam 7 firma na kogoś, ten sam adres i jakoś biedy raczej nie ma
Miej wyjebane a będzie ci dane , czy jakoś tak
Sami chcecie być tak traktowani, bo przedsiębiorcy sami solidnie na taką opinię zapracowali...Z tym że nie mam dobrych odczuć jeżeli ktoś mnie traktuje z góry jak państwo Polskie przedsiębiorcę czyli złodzieja i oszusta przez co ci uczciwi mają ciągle pod górę...
dokładnie, tak samo z kradzieżami i gwałtami, to jego wina że ukradli mu samochód, mógł tańszym jeździć, i to jej wina że ją ubogacili kulturowo, mogła nie wychodzić po 18 z domuZawsze będą tumany co na siłę będą się pchali do wydupcenia, a więc znajdą się i tacy co będą dupcyć...
Trochę przejaskrawiłeś, zazwyczaj kradną samochody bez AC a co do gwałtu to zawsze były i będą, nie wszystkiemu można zapobiec ale wielu sytuacji można uniknąć i to jest taka sytuacja, z tymi silnikami, używanymi samochodami czy też mechanikami, chociaż z tymi ostatnimi to niestety jest faktycznie słabo ale jeśli ktoś się kieruje głównie ceną no to dostaje to za co zapłaciłdokładnie, tak samo z kradzieżami i gwałtami, to jego wina że ukradli mu samochód, mógł tańszym jeździć, i to jej wina że ją ubogacili kulturowo, mogła nie wychodzić po 18 z domu
Nanab ty weź odstaw już ten towar, bo coraz bardziej odlatujesz...dokładnie, tak samo z kradzieżami i gwałtami, to jego wina że ukradli mu samochód, mógł tańszym jeździć, i to jej wina że ją ubogacili kulturowo, mogła nie wychodzić po 18 z domu
Bo przyznałem ci rację?Nanab ty weź odstaw już ten towar, bo coraz bardziej odlatujesz...
Wyjdzie że ma 99,8%pozytywów z 4000 opinii. Co wtedy? Kupować czy nie?A co do tego handlarzyny silnikami to chyba nie problem zobaczyć przed kupnem opinie o tych jego firmach na necie...
Bo przyznałem ci rację?
Wyjdzie że ma 99,8%pozytywów z 4000 opinii. Co wtedy? Kupować czy nie?
Ja jeśli kupuję coś na allegro i mam do wyboru produkt od sprzedawcy który ma więcej pozytywnych opinii ale drożej to wybiorę go mimo że u kogoś innego jest taniej, zresztą ostatnio miałem przykład, chciałem kupić zestaw kluczy jonnesway, wybrałem najtańszy, wpłaciłem kasę i okazało się że gość tych narzędzi wogole nie ma i się pyta zwrot pieniędzy czy chcę poczekać miesiąc aż załatwi, oddał kasę na którą czekałem chyba tydzień a w międzyczasie kupiłem 30 zł drożej i drugi gość wysłał mi zestaw dwa dni później ale niewłaściwy tylko tym razem w ramach rekompensaty dołożył t-shirt gratis, przyjechał kurier po tygodniu zabrał niewłaściwy dał właściwy zestaw i tak to się rozegrało także zawsze trzeba mieć na uwadze że niższa cena skądś się bierze, na szczęście allegro zapewnia wsparcieI co z tych 0,2% negatywów wyczytać? Każdemu się zdarzą negatywy nawet jak jest idealny
I jak tam ? Już pozwali cię za psucie im opinii?negatywny