• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

[NIE POLECAM] Regenerux m. Mrocza lub Chlebno [silniki regenerowane]

nanab

SuperMechanior
Punktów
462
Miasto
Bydgoszcz
Fajnie że od razu zmieniają olej i płyn chłodniczy w silniku na palecie :D

pawcar

SuperMechanior
Punktów
900
Miasto
Manchester
tutaj chyba chodzi, że jak do nich trupa przytargasz to kompleksowo wymienią.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1355
Jprd,człowiek się tu stara żeby nawet najprostsza rzecz zrobić najlepiej jak tylko się da,z kazdej strony zabiega żeby imię firmy a przy okazji imię prywatne jakoś wyglądało przed ludźmi a tacy regeneranci widzę nie przejmują się niczym i dymają ludzi na naprawdę duże pieniądze dla wielu osób,nic nie mówię,biorę kasę ale niech to będzie zrobione tylko jak należy,nikt(klient) nic więcej nie wymaga,a jak nie zrobię to nie biorę siana.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
900
Miasto
Manchester
A widzisz , typ ma wywalone, 5 czy tam 7 firma na kogoś, ten sam adres i jakoś biedy raczej nie ma :D

Miej wyjebane a będzie ci dane , czy jakoś tak

ostryt4

SuperMechanior
Punktów
351
Miasto
Grimsby, czasem Białystok
Nie brakuje skur...ynów psujących opinię wszędzie.
Filmik z przed kilku lat

Mało tego ten szmaciarz dalej robi ludzi w h...
Byłem świadkiem niedawno kolejnego przekrętu z jego udziałem.
Cytując klasyka...."i tak do zaje....nia...."

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3070
Nie ma co się podniecać pany...:D
Podstawowe zasady rynku są takie : jest popyt, jest i podaż...:D
Zawsze będą tumany co na siłę będą się pchali do wydupcenia, a więc znajdą się i tacy co będą dupcyć...:D
Czyli choćby taki jeden z drugim i mieli milion negatywnych opinii, to i tak frajerzy będą się pchali na siłę na minę, bo wystarczy, że cena będzie okazyjna...:D
Tak samo jest z tymi podcieraczami d... szkłem z tego filmika... chcieli tanio, chcieli bez faktury itp. to teraz kopa w d... i pałą po tych głupich łbach i niech spadają na bambus, a nie będą beczeć po telewizjach i aferę kręcić o kij go wie co... w ogóle nie żal mi takich...:D
Jak mówi stare przysłowie : ,,chcącemu nie dzieje się krzywda,,:D

ostryt4

SuperMechanior
Punktów
351
Miasto
Grimsby, czasem Białystok
Z tym że nie mam dobrych odczuć jeżeli ktoś mnie traktuje z góry jak państwo Polskie przedsiębiorcę czyli złodzieja i oszusta przez co ci uczciwi mają ciągle pod górę...

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3070
Z tym że nie mam dobrych odczuć jeżeli ktoś mnie traktuje z góry jak państwo Polskie przedsiębiorcę czyli złodzieja i oszusta przez co ci uczciwi mają ciągle pod górę...
Sami chcecie być tak traktowani, bo przedsiębiorcy sami solidnie na taką opinię zapracowali...:D
Mówisz, że uczciwi mają pod górkę, bo sami chcą mieć pod tą górkę i nic z tym nie robią aby nie mieć - więc znowu przysłowie : ,,chcącemu nie dzieje się krzywda,, sprawdza się w 100%:D

nanab

SuperMechanior
Punktów
462
Miasto
Bydgoszcz
Zawsze będą tumany co na siłę będą się pchali do wydupcenia, a więc znajdą się i tacy co będą dupcyć...:D
dokładnie, tak samo z kradzieżami i gwałtami, to jego wina że ukradli mu samochód, mógł tańszym jeździć, i to jej wina że ją ubogacili kulturowo, mogła nie wychodzić po 18 z domu

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3302
Miasto
PZ
dokładnie, tak samo z kradzieżami i gwałtami, to jego wina że ukradli mu samochód, mógł tańszym jeździć, i to jej wina że ją ubogacili kulturowo, mogła nie wychodzić po 18 z domu
Trochę przejaskrawiłeś, zazwyczaj kradną samochody bez AC a co do gwałtu to zawsze były i będą, nie wszystkiemu można zapobiec ale wielu sytuacji można uniknąć i to jest taka sytuacja, z tymi silnikami, używanymi samochodami czy też mechanikami, chociaż z tymi ostatnimi to niestety jest faktycznie słabo ale jeśli ktoś się kieruje głównie ceną no to dostaje to za co zapłacił

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3070
Nanab ty weź odstaw już ten towar, bo coraz bardziej odlatujesz...:D
A co do tego handlarzyny silnikami to chyba nie problem zobaczyć przed kupnem opinie o tych jego firmach na necie... choć cena sprawiła, że tumanom klapki na gały poopadały i szli po zakupy jak barany na rzeź...:D ale na biednych nie trafiło, tak że ten, tego...:D
A co do ubogacania kulturowego, to rośnie własnie w polin nowe pokolenie takich właśnie ,,ubogacaczy,, z krainy U i będą ubogacać naiwnych poliniaków:

:D

nanab

SuperMechanior
Punktów
462
Miasto
Bydgoszcz
I co z tych 0,2% negatywów wyczytać? Każdemu się zdarzą negatywy nawet jak jest idealny

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3302
Miasto
PZ
I co z tych 0,2% negatywów wyczytać? Każdemu się zdarzą negatywy nawet jak jest idealny
Ja jeśli kupuję coś na allegro i mam do wyboru produkt od sprzedawcy który ma więcej pozytywnych opinii ale drożej to wybiorę go mimo że u kogoś innego jest taniej, zresztą ostatnio miałem przykład, chciałem kupić zestaw kluczy jonnesway, wybrałem najtańszy, wpłaciłem kasę i okazało się że gość tych narzędzi wogole nie ma:D i się pyta zwrot pieniędzy czy chcę poczekać miesiąc aż załatwi, oddał kasę na którą czekałem chyba tydzień a w międzyczasie kupiłem 30 zł drożej i drugi gość wysłał mi zestaw dwa dni później ale niewłaściwy:D tylko tym razem w ramach rekompensaty dołożył t-shirt gratis, przyjechał kurier po tygodniu zabrał niewłaściwy dał właściwy zestaw i tak to się rozegrało także zawsze trzeba mieć na uwadze że niższa cena skądś się bierze, na szczęście allegro zapewnia wsparcie

Do góry Bottom