• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Opel corsa D nie pali

Bartix

Nowy
Punktów
0
Miasto
Myszków
Hej pisze z takim pytaniem może ktoś zna odpowiedz mam problem z samochodem mianowicie chodzi o to ze samochód odpala chodzi 5 sekund i gaśnie i tak za każdym razem jak by paliwa nie było a jest dużo. Silnik 1/3 diesel zaczęło się tai dziać od momentu kiedy brakło mi paliwa Dolałem i po pewnym czasie ruszył zadrugim razem mi nie brakło ale mimo to samochód nie jeździ. Do silnika dostaje się paliwo filtry wszystkie wymienione komputer nic nie wykazuje i nic. Może znacie odpowiedz na ta zagadkę albo jakaś podpowiedzi

Ostatnia edycja:

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Tłok iskrę gasi. Diagnostyka, diagnostyka, diagnostyka. Błędy plus parametry rzeczywiste.

Nie rozumiem bardzo stwierdzenia że paliwo dostaje się do silnika, w pierwszej wypowiedzi zażartowałem a po odpowiedzi osłupiałem. Możesz sprecyzować tę wypowiedz?

Ostatnia edycja:

pawel2296

SuperMechanior
Punktów
108
Tłok iskrę gasi. Diagnostyka, diagnostyka, diagnostyka. Błędy plus parametry rzeczywiste.

Nie rozumiem bardzo stwierdzenia że paliwo dostaje się do silnika, w pierwszej wypowiedzi zażartowałem a po odpowiedzi osłupiałem. Możesz sprecyzować tę wypowiedz?
Założę się że autor tematu nie jest mechanikiem i szkoda mi kasy żeby oddać auto do kogoś kto się na tym zna. Woli zapytać na forum i liczyć na to że ktoś przez internet naprawi mu samochód. Jak jesteś często na forum to na peewno wiesz ze coraz więcej jest tu takich użytkowników i tematów tego typu...

Do góry Bottom