• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Opinie na temat programu warsztat24

wojcars

Nowy
Punktów
0
Miasto
Chrzanów
Program jest super, polecam bardzo, pracuję na nim co prawda od niedawna, miałem styczność z innymi programami, ale ten jest łatwy i przejrzysty i tani w porównaniu do innych programów.

Punktów
0
Witam.
Szczerze polecam program "Warsztat24". Program jest skonstruowany w bardzo prosty i przejrzysty sposób, świetna funkcjonalność, stale ulepszane funkcje i wyjątkowa cena! Poleciłem program już kilku zaprzyjaźnionym warsztatom i z tego co wiem, koledzy również są zadowoleni.

Punktów
0
Miasto
Gliwice
Program sprawdza się bardzo dobrze, jest ciągle rozbudowywany. Świetny kontakt z administratorem, wszelkie problemy rozwiązywane są na bieżąco. Pracuję z programem od 2013.r. i nie miałem z nim żadnych problemów.
Program jest bardzo prosty i intuicyjny w obsłudze, cena rozsądna polecam wszystkim użytkownikom i zachęcam do współpracy z zespołem Warsztat24.

Łukasz Dzienis
"AUTO-BOX"
44-100 Gliwice
ul. Pionierów8
www.auto-boxgliwice.pl

Moto Ciler

Nowy
Punktów
1
Kupiłem program w ciemno po oglądnięciu demo
Jego twórca dokładnie zna realia warsztatów i wie co ma być a czego nie
Cena jak na jakość programu rewelacyjna
A najważniejsze serwis(czyt.pomoc pana Mariusza bezcenna)i natychmiastowa:)
POLECAM
http://www.mmdetailing.pl/

Zakupiłem program Warsztat 24 i jestem bardzo z niego zadowolony. Koszt niewielki, program przejrzysty i łatwy w obsłudze. Dobrze pomyślane rozwiązania, które cały czas zmieniają się wraz z aktualizacjami. Naprawdę polecam wszystkim, którzy pragną porządku w swojej pracy. Polecam Moto Ciler

Ostatnia edycja:

ZiomSerwis

Nowy
Punktów
1
Polecamy gorąco program Warsztat24, jest na prawdę prosty i przejrzysty w bardzo dobrej cenie i z przydatnymi funkcjami. Bardzo ułatwia pracę !

Becks

Początkujący
Punktów
1
Testowaliśmy wiele programów zanim w ręce wpadł warsztat24, mało że genialna cena to program, wręcz idealny!
Gwarantuję, że nikt nie jest w stanie znaleźć lepszego programu do obsługi serwisu samochodowego od warsztat24.
Jest zdecydowanie najlepszy biorąc pod uwagę cenę zakupu/utrzymania, ilość funkcji, łatwość obsługi i bardzo częste aktualizacje. Zdecydowanie polecamy ten program, każdemu z branży!
Jednocześnie przepraszam za tak późny odzew Panie Mariuszu i dziękuję za współpracę.

KLAG MOTORS

WMserwis

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
496
Miasto
Wołomin
Posiadam program od roku i jestem mega zadowolony a szczególnie klienci :),takze szczeze polecam.
WMserwis
Wołomin

Punktów
2
Miasto
WARSZAWA
alltop.pl
Witam, zdecydowanie polecam wszystkim firmom które prowadzą warsztaty, serwisy nie tylko samochodowe program Warsztat24. Pracujemy z programem drugi miesiąc i dzięki uprzejmości, cierpliwości i chęci wprowadzania wielu dodatkowych funkcji w programie przez Pana Mariusza, wydaje się, że program ma nieograniczone możliwości.
Po co kupować program konkurencyjny który jest 20-krotnie droższy jeżeli niewielki wydatek na program może nam dać takie same efekty.
Program współpracuje z czytnikiem kodów 3d dzięki czemu szybko wystawiamy zlecenia.
Pan Mariusz jest w stanie dla każdego indywidualnie zrobić np. specjalny wydruk faktury zbiorczej, z którym konkurencja miała duuuży problem. Bez problemu zmodyfikował program aby można było w zleceniu dodać kolejne pola - np. numer boczny taksówki- przy obsłudze korporacji rzecz bezcenna.
Teraz czekamy na możliwość importu elektronicznego faktur zakupu do programu, który ma się pojawić na dniach. Tak samo program będzie generował pliki JPK. Czegoż chcieć więcej?
Jeszcze raz dziękujemy Panu Mariuszowi za pomoc i cierpliwość:)
Warszat Alltop .

VAG SERWIS

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
13
Miasto
Świlcza
Też pracuje na tym programie. Wg. mnie najlepszy z dostępnych, a przetestowałem chyba wszystkie dostępne na rynku w zakresie cenowym do 1000zł. Wszystko proste i przejrzyste. Support ma u mnie 5+. Chyba każdy będzie potrafił obsługiwać ten program, a nie jak inne co żeby wprowadzić części do zlecenia trzeba mieć wiedzę księgowego.
VAG SERWIS Łukasz Rzeszutek Świlcza 467

Punktów
1
Miasto
Kolnik
Witam, polecam program w 100% wcześniej pracowałem na ciężkim programie i miałem jeden wielki bałagan, wystawienie faktury czy paragonu trwało 15minut . A tu zero problemu. Wszystko proste intuicyjne .
Pozdrawiam . Warsztat Wema

PRO-Motor

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
261
Miasto
Piotrków
Czy w programie można wystawiać Fakturę Vat Marżę (dzisiaj Procedura Marży) ?

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Pobrałem demo

Parę rzeczy mi brakuje ....pytanie : demo jest pełną wersją ?

plik JPK będzie ?
Zlecenia naprawy można poszerzyć o pewne rzeczy ? (np.w przypadku nieodebrania pojazdu , będzie naliczana opłata parkingowa i diagram uszkodzeń auta - rysy ,wgniotki, świecące kontrolki )

Do góry Bottom