• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Peugeot 106 zgasł podczas jazdy i nie odpala.

Marcin1999993

Początkujący
Punktów
0
Witam, podczas jazdy powoli auto zaczęło tracić prędkość, i gdy zgasł nie dało się go już odpalić nie reagowało też na dodawanie gazu, sprawdzałem bezpieczniki wszystko ok, co mogło się popsuć ja osobiście stawiam na rozrząd, albo jakąś wiązkę. Jakieś rady tak tylko pytam bo i tak nie chce go naprawiać a może przyczyna jest błacha, a nie chce w grata inwestować. Pozdrawiam.

Marcin1999993

Początkujący
Punktów
0
Kurła jest w tym sens kolego, bo po co lać do rzęcha za 200 zł jak się może w każdej chwili rozdupczyć, a potem co hah xD.

nanab

SuperMechanior
Punktów
478
Miasto
Bydgoszcz
Jak bym miał takiego rzęcha, to wolałbym go oddać na szrot, dołożyć kilka stów do tego co zapłacą i kupić coś porządniejszego do jeżdżenia bez obaw czy za kilka km się nie wysypie.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Kurła jest w tym sens kolego, bo po co lać do rzęcha za 200 zł jak się może w każdej chwili rozdupczyć, a potem co hah xD.
Po co się dzisiaj myć jak się jutro upierdolisz? Paliwo zawsze możesz spuścić jak tak ci szkoda 200 zł jak się rozwalisz? Aż taki pesymista jesteś? To w ogóle nie wsiadaj za kółko bo na najbliższym skrzyżowaniu pierdykniesz w lampe. Mam auto z 99r i leje do końca, szkoda mojego czasu co 4 dni lać po 50 zł

sulej013

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
250
Miasto
Xxx
Po co zmieniać olej jak co chwila dolewasz.. A za 200zl bym już nie lał bo na górze baku pewnie jest jeden wielki syf albo rdza :p

Do góry Bottom