No i trochę się zraziłem do warsztatów podjechałem wczoraj na wymianę oleju zadzwoniłem zapytałem o cenę
40 zł ok rozsądnie a jak doszło do płacenia 200 PLN mi taki szefuńcio warsztatu skasował bo olej i filtr 160 PLN
i jeszcze pytając czy dostane na to fakturę to jeśli fakturę pan chce to dodatkowo 23%
Bo trzeba było zapytać się o cenę wymiany oraz kosztorys konkretnych materiałów, ponieważ samo rzucenie w przestrzeń "ile kosztuje wymiana oleju" tak właśnie się kończy. Nieświadomość nie zwalnia z płacenia rachunków. A w zasadzie różne są oleje, różne filtry i w związku z tym rozmaite ceny.
Uczę się na błędach to teraz kupiłem własne cześć
Oj, żebyś się na tym nie przejechał. Wystarczy, że nie będą pasowały tarcze i jesteś w czarnej ……………
"Szefuńcio" rozbierze układ i?...……………...Kto zapłaci za czas, niepotrzebny demontaż itd.? Co wtedy? Napiszesz, że wydymał cię na kasę? Jak to odeślesz z powrotem. Jaki podasz powód? Źle dobrane części? Nie wszystko jest takie proste. Opis, że pasuje do 206 zazwyczaj nie wystarcza

. To taka przestroga na przyszłość, jak będziesz chciał być nadzwyczaj "samowystarczalny".