• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Peugeot 308 szarpie na wolnych obrotach

chalwa15

Początkujący
Punktów
0
Witam. MAM problem z moim samochodem Peugeot 308 2009r. 1.4 95km, a mianowicie podczas przyspieszania na niskich obrotach tak mniej więcej do 2000 obr/min szarpie silnikiem, wydaje mi się że im bardziej wilgotno tym bardziej jest to odczuwalne. Czasami jest tak że wogole nie szarpie A czasem jest tak że dość często. Nie wiem co to może być, świece wymieniłem około pół roku temu. Proszę o pomoc

chalwa15

Początkujący
Punktów
0
Znam się na autach bo dużo sam przy nich robię. Jedynie chodzi mi o to żeby mi pomóc. I jeżeli mam cewki zapłonowe w takim razie nie mam przewodów zapłonowych. Więc proszę o pomoc A nie głupie odpowiedzi

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Najbliższy sklep motoryzacyjny z pewnością ci znajdzie właściwe przewody...nie wiem w czym masz problem:bored:
Znam się na autach bo dużo sam przy nich robię.
No skoro się znasz, to po co pytasz ? pomroczność jasna cię dopadła i nie potrafisz kupić przewodów zapłonowych ???:banghead:

chalwa15

Początkujący
Punktów
0
Taki jest problem że jestem za granicą i nie bardzo mam dostęp do każdego sklepu motoryzacyjnego

chalwa15

Początkujący
Punktów
0
A nie możesz mi poprostu wysłać mniej więcej link na allegro bądź innego serwisu z tymi kablami? Ja resztę już sobie poradze

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Gołębiem pocztowym...:D tylko, że dobre gołębie to kosztują, więc i przesyłka może być droga...:rolleyes::D

A nie możesz mi poprostu wysłać mniej więcej link na allegro bądź innego serwisu z tymi kablami? Ja resztę już sobie poradze
Ty jednak masz coś z niepełnosprawnością... jak nie potrafisz samodzielnie znaleźć przewodów na alle...:meh:

Do góry Bottom