toomii76
toomi
Zmierz ciśnienie.
No i jest wiecej zwolenników mojej teorii spiskowejJest.

Mocny GifŚmieszne, jak autor mota się jak dziecko we mgle...tak to jest jak się nie ma pojęcia co się robi...

Jasne mogę zmierzyć, ale dlaczego miało by go nie być skoro wcześniej silnik chodziłZmierz ciśnienie.
W serwisie VW pracujesz?Z tym silnikiem do czynienia mam pierwszy raz wiec nie wiem wszystkiego
Nie, nie nie o tym temat gdzie pracujeW serwisie VW pracujesz?
Sugerujemy Ci co jest nie tak, a Ty twierdzisz ze wg Ciebie to nie to - więc na jaką pomoc jeszcze liczyszSzczerze mówiąc to liczę na pomoc a nie na oponie czy się znam czy nie.
Nie nie chodziło mi o ciebie, bardziej o tego jednego jegomościa, ty jak najbardziej próbujesz pomóc i za to wielkie dzięki. Pozostaje mi jeszcze raz zajrzeć do rozrząduSugerujemy Ci co jest nie tak, a Ty twierdzisz ze wg Ciebie to nie to - więc na jaką pomoc jeszcze liczysz
No przecież pokazuje, nawet sugeruje co się stałoNo jak to na jaką pomoc liczy ? że mu palcem pokażesz...![]()

To jak już będziesz zaglądał to dowiedz się jaki tam masz napinacz...?Pozostaje mi jeszcze raz zajrzeć do rozrządu
czy mechaniczny...?On nie jest hydrauliczny

Lepiej ci?To jak już będziesz zaglądał to dowiedz się jaki tam masz napinacz...?
czy mechaniczny...?
Jesteś w stanie coś takiego stwierdzić ? czy jesteś za cienki na taką wiedzę ? tylko żeby ci się zwoje nie przegrzały podczas tego stwierdzania...![]()