Piotr18021973
SuperMechanior
Witam może ktoś poradzić z jakimi łapami podnosnik lepszy, bardziej funkcjonalny z symetrycznym ? który lepiej wybrać
Proszę wybaczyć że podpinam się pod temat, ale to chyba podobna kwestia, stoję przed wyborem podnośnika, rozglądałem się za używanym sprzętem, wczoraj przez przypadek natknąłem się na: http://allegro.pl/podnosnik-2kolumn...tml?utm_medium=LikeButton&utm_source=Facebook
Macie jakieś doświadczenia z tą firmą?
Założenie jest takie że podnośnik ma być 3t, fajnie gdyby był cichy, budżet to 7tysięcy

Cześć,Witam może ktoś poradzić z jakimi łapami podnosnik lepszy, bardziej funkcjonalny z symetrycznym ? który lepiej wybrać
Witam może ktoś poradzić z jakimi łapami podnosnik lepszy, bardziej funkcjonalny z symetrycznym ? który lepiej wybrać
No tak bo tylko takie macieCześć,
zdecydowanie asymetryczne
pozdrawiam,
Tomek
PHU Szczepan
No tak bo tylko takie macie
Asymetryczne są po prostu bardziej funkcjonalne, lepiej rozkłada się środek ciężkości przy podnoszeniu. Nie dlategoAsymetryczne są po prostu bardziej funkcjonalne, lepiej rozkłada się środek ciężkości przy podnoszeniu.
pozdrawiam,
Tomek
PHU Szczepan
A czy nie jest tak że na asymetrycznch mozna auto podnosic tylko przodem wjerzdzajac na podnosnik bądź tyłem w zalerznosci od jego ustawieniaKolega ma racje. Asymetryczne zdecydowanie lepsze. W poprzednim poście literówka

Który podnośnik radzi sobie z BMW. Kolega ma nowego nussbauma, ja ostów, innych chińczyki i każdy klnie jak ma podnieść bmw (1 czy 3)
Na czym konkretnie problem polega z podnoszeniem akurat BMW?