• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pojemnik na płyn do dpf

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
napisze tak SKORO UDAJESZ ZE PŁACISZ TO ONI UDAJA ZE PRACUJA !!!! JESLI NIE SZANUJESZ LUDZI!!!! A NIE SZANUJESZ TO ONI CIEBIE NIE SZANUJA i serio zastanow sie nad tym co piszesz bo obrazasz tu wszystkich - tylko po co ? aby zabłysnac>? czy jakis niedowartosciowany jestes? myslisz ze wiesz wszystko? zapene nie .....

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Rosjanie maja vise na 3mce, nie kradna, nie przychodza pijani i zawsze ktos wartosciowy przyjezdza na zmiane.
tak się zastanawiam, czy ty jesteś niepełnosprytny, czy z nas debili robisz.
myślisz, że u nas nie ma Rosjan , Ukraińców i innych narodowości?

to, ze żulerka z Polski do ciebie ciągnie, to o czymś świadczy. może powadzisz swój grajdołek w jakiejś szemranej dzielnicy? może płacisz tyle, że tylko Rosjanie, Muzułmanie i (jak to sie u was mówi) Afroameryknie za te bida pieniądze chcą u ciebie robić?
a może jesteś poprostu tak ciężkim w spółżyciu człowiekiem, że nikt normalny z Polski się u ciebie nie zatrudni?

no ale jak masz takie podejście do ludzi, jak pokazałeś na tym forum, to się wcale nie dziwię.

Paweł, wyjąłeś mi to z ust.

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
nie pojmuje jednego
- jak można w tej branży co 3-miesiące pracownika zmieniać ?
to, się kupy nie trzyma

po 3 miesiącach ...miałbym stracha komuś auto do samodzielnej naprawy zlecić
i na obiad iść
albo
na małe wakacje pojechać

no chyba ,że jak kolega z kwiatka(czyt.miejscowosci i kraju ) na kwiatek skakać

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
szkoda ze mojego andrzeja pijaka alkoholika nieroba trola -nie poznał

zastanawima sie czy czasem to jezioro to nie jakas sadzawka w bacikach srednich:D:D:D

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
selim masz racje ja takze czytam i nie wierze a moze tak głupi jestem aby to pojac??? rozumiem kilka warsztatów ale na 2 kontynentach??? to jakas parodia chyba a moze mi sie to sni??? panowie a moze to ci bracia colins?????

albo nowy program typu usterka albo 101 napraw albo druciarstwo w internecie??

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

zostały! moj andrzej poszedł do domu pic i alkoholizowac sie dobry z niego mechanik i dobry pijak

bo Andrzej to alkoholik z zawodu :D:D:D

caveman2009

SuperMechanior
Punktów
10
Miasto
Za duzym jeziorem
nie pojmuje jednego
- jak można w tej branży co 3-miesiące pracownika zmieniać ?
to, się kupy nie trzyma

po 3 miesiącach ...miałbym stracha komuś auto do samodzielnej naprawy zlecić
i na obiad iść
albo
na małe wakacje pojechać

no chyba ,że jak kolega z kwiatka(czyt.miejscowosci i kraju ) na kwiatek skakać
Jak chcesz to sie da. Po szesciu mies dostaje kolejna wize na 3 i tak sie rotuja.
Tu jest jeden klient, contract na 40 aut w miesiacu auta do 3 lat lub 100tys. Jak to ktorys napisal kulawy i bez reki da rade.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
panowie skocze jakies druty pozakładac za 15 min wracam ciekawe czy z miga moga byc choc cholery nie chca sie skrecac a niestety innych nie mam -takie to własnie druciarstwo w pl ??? a w gb czy us to oni na opaski wszystko od wielu lat!!! i co kolego myslisz ze nie wiem??? :D

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
chcesz mi powiedzieć ,że ruskowi opłaca się kupować bilet
tam i nazot
za 3miesiące pracy w usa ?

z tzw."nieudacznikami" to nie wiem...ale, większość mitomanów chyba jednak wyjechała :)

gdzie masz ten warsztat ? w NY ?

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Jak to ktorys napisal

Ten "ktorys" to ja. Polskich literek się zapomniało? Taki omnibus i erudyta a języka ojczystego nie pamięta? No niesamowite.

Czyli pracowników traktujesz jako "zasoby ludzkie". Żałosne.

lecz na twoim przykładzie doskonale widać, że ukończone szkoły, nie czynią cię mądrym, tylko przemądrzałym.

Paweł, tylko zastosuj drut 1.0, bo po 0.8 za szybko te matoły co ich okradamy i wypijamy im wódkę ze schowków w aucie, wracają.

Tak panie jaskiniowcu, w kupie siła.
Ty jesteś sam i raczej nie widzę, żeby się ktoś za tobą wstawił, zwłaszcza po tym, co nabazgrałeś na tym forum.

Zacznij pisać na "pudelku", może wtedy znajdziesz więcej słuchaczy będących na twoim poziomie.

Ostatnia edycja:

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
kolego szanowny jutro pokaze te twoje wpisy tacie mojemu i opisze ci jego reakcje ;) mam to druciarstwo po nim juz prawie 50 lat :cool:skoro tacy z nas druciarze to zapytam czemu do nas kolejki na 2-4 tygodnie??? a serwis bierze na bierząco??? i ruskich nie ma co nie pija tylko pijacy zlodzieje polacy

Do góry Bottom