• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Pojemnik na płyn do dpf

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
bo wszystko najlepiej wymienić, zamiast naprawić.

No wiesz, naprawiać trzeba jeszcze umieć. A samym czytaniem książek, co ja pisze, czytaniem opisów w internecie, nikt jeszcze auta nie naprawił.

Panie jaskiniowiec, z niecierpliwością czekam na poranny referat opisany jak zawsze przez ciebie na całą stronę, dotyczący technologii wymiany zaworka w feldze stalowej.

Dokładny opis znajdziesz na pewno w internecie.

Rozciągniesz go pewnie na 30 linijek, dokładając jakieś trudniejsze słowa, żeby wszyscy myśleli, że jesteś o przynajmniej 5 poziomów wyżej nad nami, zwykłymi robolami, którzy taką czynność wykonują, nawet o niej nie myśląc. Naprawdę nie mogę się doczekać.

Aha, koniecznie wstaw jeszcze jakieś słowo po angielsku, bo tego egzotycznego języka nikt na tym forum pewnie nie rozumie. No i koniecznie napisz coś o alkoholiźmie i złodziejstwie Polaków, którymi się najwyraźniej brzydzisz.

Ostatnia edycja:

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
Naprawde smieszy mnie ta zawisc i jad z tych wypocin, a najbardziej brak umijetnosci czytania. Rosjanie do UK przyjezdzaja busami.

Polskich znakow diakrytycznych nie mam i nie uzywam, nadal jednak gdybys dopisal ogonki nie widac u mnie tylu bledow ortograficznych co u ciebie.

Powiedz jak naprawiles dziurawy pojemnik na eolys skoro bylo ci szkoda 600zl. Butapren? Nie mow, nie mow... zelaskiem zagrzales... a moze fachowo po polsku drutem podwiazales ?Heh

Jeszcze 2 tyg i sie nudze a poziom niski...

roboty nie masz , to się nudzisz

Juz nie US tylko UK ?
prawdziwy trans-pterodaktyl z Ciebie :D

jak to zrobiłem ? na cholere Ci ta wiedza ....dorobić chcesz ?

Do góry Bottom