Witam mam problem z moimi hamulcami otóż posiadam vw passat b5 1.9 tdi 110 km 98r produkcji obecnie w aucie wymienione klocki zregenerowane wszystkie zaciski wymieniona pompa vacum na nową wymienione przewody elastyczne do zacisków wszystkie 4 wymieniony płyn hamulcowy problem polega na blokowaniu się kół np. jeździłem po autostradzie jakieś 50 km i jak wruciłem do domu wszystko działało ok jak należy gdy postawiłem auto na jakieś 30 minut na słoncu to gdy wsiadłem do auta hamulec bardzo twardy i gdy ruszałem autem czułem że niechce jechać jak by go blokowało sprawdziłem serwo tak jak wyczytałem na forum że trzeba zapompować 3 razy aż stwardnieje pedał i odpalić auto i pedał opadł tak jak powinien nierozumiem w czym może być problem czy to padające serwo ? Czy może pompa abs komplikuje wszystko? Proszę o pomoc bardzo ale to bardzo przebywam w niemczech a tu naprawy są kolosalnie drogie będę bardzo wdzięczny !!!!!!!Dziś wruciłem odmechanika w niemczech za wymiane 4 wężyków zapłaciłem 180 euro :/ Proszę o pomoc