lukkiwlkp
Zweryfikowany Mechanik
Po co sie bierzecie za naprawę układu dpf jak nie znacie zasady działania? Każdy tu pisze ze problem z tym i z tamtym ale żaden nie sprawdzi parametrów. Myjecie filtr wodą co go zabiją jak go nie wysuszysz .... a później mechanik który to naprawia jest złodziejem bo klient na własną rękę chciał przed nim naprawić ale zje.bał auto . Jak dla mnie usterki są oczywiste w jednym i drugim przypadku ...
Miałem tydzień temu mazde co wypalała filtr co 100 km .... 80 zł część +wymiana . Klient zadowolony bo już któryś warsztat naprawiał i nie naprawił. W tych waszych autach kłaniają się "parametry " pracy silnika i dobry ich odczyt . Nic więcej. Dpf wycina desperat i człowiek którego nie stać na naprawę... a niekiedy naprawa to kilkanaście złociszy . Pozdro mordy
Miałem tydzień temu mazde co wypalała filtr co 100 km .... 80 zł część +wymiana . Klient zadowolony bo już któryś warsztat naprawiał i nie naprawił. W tych waszych autach kłaniają się "parametry " pracy silnika i dobry ich odczyt . Nic więcej. Dpf wycina desperat i człowiek którego nie stać na naprawę... a niekiedy naprawa to kilkanaście złociszy . Pozdro mordy