andrev2222
SuperMechanior
- Punktów
- 1
kolego ja nikogo w błąd nie wprowadzam, sam to kilkakrotnie robiłem wieć wiem że tak można. nigdy nie piszę czegoś czego nie sprawdziłem osobiście a jeśli nie jestem pewien to piszę że to nie jest pewne bo niesprawdziłem tego osobiście.
Pozatym to nie jest wstawienie nowego przekaznika tylko zrobienie mostek na przekaźniku który jest już w samochodzie, wystarczy dołożyć mase do niego i po sprawie, to jest sprawdzona metoda i działa w 100 %. a pozatym niejestem MISTRZEM jestem zwykłym śmiertelnikiem jak wiele innych ludzi na tej ziemi a skoro ty nim jesteś to nie wiem czemu takie bzdury wypisujesz powinieneś się znać na tym.
nie chciałem nikogo urazić, skoro się tak poczułeś to sorki. Chciałem tylko nieco sprostować twoje informacje, ale widać, że dumą się uniosłeś i nadal tkwisz w swojej niestety niewłaściwej racji. Ale jak uważasz ja nikogo nie będę na siłę przekonywał.Nie zaśmiecajmy tematu dla kolegi i jak masz mi lub o mnie coś prywatnego do powiedzenia zapraszam na PW.
bo po pierwsze jeszcze na to nie zasłużył a po drugie nie wiadomo kim jest i czy nie ma jakiegoś audi z juchty