no i patrzcie co to za ludzie teraz zobaczył że głupoty pisał i edytował swoje wpisy wstawiając smutne miny

zachowanie gówniarza to mało powiedziane i po co to zrobił żebym wyszedł na prostaka i co uważasz że ktoś bedzie sie bał odezwać żebym go nie zjechał czy co ? bo nie rozumiem
Takie osoby przynoszą wstyd i oszpecenie dla całego forum, wiecie co już nawet mi się nie chce tutaj pisać postów ta osoba zepsuła mi cały post i psuje nerwy i czas osób które mają podobny problem i to czytają.
Wsparcie techniczne pod avatarą to jedna wielka pogarda przynajmniej dla mnie
nie chce nikogo obrażać ani nic takiego przepraszam jeżeli kogoś uraziłem ale nie mam litości dla ludzi zachowujących się w taki sposób, myślisz że masz jakąś wiedzę to jesteś kimś ? niestety nie trzeba umieć się zachować,a nie robić złą opinie dla ludzie chcą pomagać NAPRAWDE pomagać tylko są tłumieni przez takich tumanów .....
Tak zrobię Paweł jak mówisz, tylko jeszcze spróbuje jeszcze adaptacji licznika i jednym dobrym człowiekiem z forum mam narazie problem z odczytaniem pinu z licznika bo coś mi się dzieje nie wiem czy z commadorem czy z licznikiem ale jak robie wsad to mi tylko dwie linijki czyta
o rezultatach napisze jak PEWNA OSOBA nie będzie śmiecić dalej tematu