MagicInTheAir
Początkujący
Witam,
mam pytanie jakie są objawy które wskazują ze taka przekładania nadaje się do wymiany?
Strasznie rzuca autem jak się jedzie, a SKP, mechanicy nic nie widzą.
Czarna magia, auto przegląd przechodzi, robiłem 2x zbieżność a jest problem.
Ostatnio nawet proponowałem (bo zakupiłem) wymianę płynu wspomagania ale mechanik odmówił
Stwierdził ze jest czysty, co prawda czerwony a powinien być zielony ale jest ok.
Jak się pytam o przekładnie, to dostaje odpowiedź że być może lekki luz jest ale po co ja chce naprawiać? nie stuka nie cieknie.
A to że auto toru nie trzyma to już oddzielny temat.
Po prostu zastanawiam się czy kupować w ciemno przekładnie na wymianę czy jechać zregenerować bo chyba nie znajdę serwisu który powie mi że tak, trzeba ja zrobić.
Auto kiepsko się prowadzi, przy przyspieszaniu ściąga i pomimo ustawionej zbieżności nadal ciągnie na prawo.
a do tego chyba po skręcie w prawo nie wraca całkowicie tak w 90% powraca.
No i na pewno jednym palcem się kierownica nie obróci.
mam pytanie jakie są objawy które wskazują ze taka przekładania nadaje się do wymiany?
Strasznie rzuca autem jak się jedzie, a SKP, mechanicy nic nie widzą.
Czarna magia, auto przegląd przechodzi, robiłem 2x zbieżność a jest problem.
Ostatnio nawet proponowałem (bo zakupiłem) wymianę płynu wspomagania ale mechanik odmówił
Stwierdził ze jest czysty, co prawda czerwony a powinien być zielony ale jest ok.
Jak się pytam o przekładnie, to dostaje odpowiedź że być może lekki luz jest ale po co ja chce naprawiać? nie stuka nie cieknie.
A to że auto toru nie trzyma to już oddzielny temat.
Po prostu zastanawiam się czy kupować w ciemno przekładnie na wymianę czy jechać zregenerować bo chyba nie znajdę serwisu który powie mi że tak, trzeba ja zrobić.
Auto kiepsko się prowadzi, przy przyspieszaniu ściąga i pomimo ustawionej zbieżności nadal ciągnie na prawo.
a do tego chyba po skręcie w prawo nie wraca całkowicie tak w 90% powraca.
No i na pewno jednym palcem się kierownica nie obróci.