• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Przyszła baba do warsztatu

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Abo taki co ma byc zrobione i na stol polozy 2 tyś cobys ze swoich taili nie kupowal

jurek1313

SuperMechanior
Punktów
245
Miasto
wólka
dziennikarz to taki troche dziwny zawód - bo jak czegoś nie nakłamie - to nie zarobi - .... dziennikarz robił wywiad z moim znajomym nie jaki Hugo znany - gadka szmatka , może masz kawe ? no mam , idę zrobić - znajomy wyszedł do kuchni , ale słyszy że w pokoju cos się dzieje - wraca a gnida już szuflady trzepie --- sie nie znam , ale czy są dziennikarze , którzy nie są gnidy ? Bronisław - jakby listy nie za....ł to by nie wypłynął - doszukiwanie się sensacji - tam gdzie jej nie ma - taka praca .....

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
@jurek1313 żeby być dziennikarzem to trzeba mieć zryty łeb...teraz to nie jest zawód, teraz to kurewstwo. Mało jest uczciwych i rzetelnych pismaków, a w telewizji?...o kur...OJP.... same lansery, kopał bym w dupę i patrzył jak puchnie za kłamstwa a jak oni to mówią za nie do końca całą prawdę.

mintaka

SuperMechanior
Punktów
43
Miasto
Wejherowo
@jurek1313 żeby być dziennikarzem to trzeba mieć zryty łeb...teraz to nie jest zawód, teraz to kurewstwo. Mało jest uczciwych i rzetelnych pismaków, a w telewizji?...o kur...OJP.... same lansery, kopał bym w dupę i patrzył jak puchnie za kłamstwa a jak oni to mówią za nie do końca całą prawdę.
Oni nazywają to post- prawdą

robercik1974

SuperMechanior
Punktów
81
Niech ludzie sobie uzmyslowia ze inne niektore zawody sa bez wkladu. A mechanik elektryk itp musi inwestowac i niebedzie bral roboty za grosze. Kur.a jak jezdzi mercem za 100 tys i ttza mu zrobic cos za 4000zl i piszczy ch.j. A jak przychodzi ekipa do tynkow i krzyczy 30 tys to on pyta kiedy zaczynaja.

Arnie67

SuperMechanior
Punktów
55
Miasto
Świdnica
Wielka dziennikarka pewnie od pasków w TVP Info. Jestem uczciwym człowiekiem i nie naciągam klientów. Może jestem głupi ale uczciwie zarabiam na chleb. Wiedzą panowie za ile poprawiłem tlumik spawany w Poznaniu? Zero złotych. Bo baba chciała zryć warsztat w necie. I tyle w temacie.

Ostatnia edycja:

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
ale ruch przy P Kasi ;) a po mojemu Kasia to cwany klient który sonduje jak tu warsztat wybrać żeby go nie oszukali a Wy Koledzy się dajecie wpuszczać ;)

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
ale ruch przy P Kasi ;) a po mojemu Kasia to cwany klient który sonduje jak tu warsztat wybrać żeby go nie oszukali a Wy Koledzy się dajecie wpuszczać ;)
Nie konieczne, dziś wszystko jest byznes. Aby zarobić i utrzymać stołek robi się za pieniądze wszystko. Ty też jesteś od klienta mniej lub więcej zależny a co dopiero pismak od powalonych przełożonych.

Do góry Bottom