gawontomek
SuperMechanior
No co Wy? Tu też regulamin pkt. 3.1 i kosz? Nie załamujcie mnie!Jutro ze dwie strony polecą w niebyt - zobaczysz...- z dopiskiem: nie na temat...
![]()
No co Wy? Tu też regulamin pkt. 3.1 i kosz? Nie załamujcie mnie!Jutro ze dwie strony polecą w niebyt - zobaczysz...- z dopiskiem: nie na temat...
![]()

Dobry klient taki co mówi- Panie ma być zrobione - cena to kwestia drugorzędna.Hmmmmm a jak rozpoznać dobrego klienta ? Jak mi na to odpowiesz będę mógł odpowiedzieć.
I chyba jak kolega powiedział , nie opowiada za dużo ...
Najlepszy to taki co płaci bez szemrania .na stol polozy 2 tyś cobys ze swoich taili nie kupowal
Szumi problem jeszcze w tym ile ludzi tyle prawd .mówią za nie do końca całą prawdę.
Cztery kolego , jednej nie znasz , lub zapomniałeś .Nie - są trzy prawdy ...
Oni nazywają to post- prawdą@jurek1313 żeby być dziennikarzem to trzeba mieć zryty łeb...teraz to nie jest zawód, teraz to kurewstwo. Mało jest uczciwych i rzetelnych pismaków, a w telewizji?...o kur...OJP.... same lansery, kopał bym w dupę i patrzył jak puchnie za kłamstwa a jak oni to mówią za nie do końca całą prawdę.
Wylicz to dodam .chyba nie znam
Nie konieczne, dziś wszystko jest byznes. Aby zarobić i utrzymać stołek robi się za pieniądze wszystko. Ty też jesteś od klienta mniej lub więcej zależny a co dopiero pismak od powalonych przełożonych.ale ruch przy P Kasia po mojemu Kasia to cwany klient który sonduje jak tu warsztat wybrać żeby go nie oszukali a Wy Koledzy się dajecie wpuszczać
![]()