Witam, mam problem z dziwnymi stukami dochodzącymi gdzieś z okolic tyłu samochodu ( z prawej strony) (zawieszenie?). Mianowicie, podczas jazdy co jakiś czas na nierównościach coś stuknie, np. kiedy samochód podskakuje na nierówności lub wjechaniu w dziurę (dodam tylko, ze nie na każdej dziurze tak jest).Przejrzałem bagażnik czy nie ma jakiś elementów, które mogłyby być luzem i hałasować, ale raczej nie, więc stąd moje pytanie: czy ktoś miał może taki problem? jeśli tak to czy ma może ktoś pomysł, który element w samochodzie może tak hałasować? hałasuje tylko w niewielkich prędkościach, i niewielkich dziurach, duże wybiera dobrze, amortyzatory wraz z poduszkami były wymieniane przed poprzednika ( bdb wyniki na przeglądzie )
P.S. Dodam jeszcze, że odgłos ten nie jest metaliczny, ale bardziej taki plastikowy, jakby coś było luźne
Z góry dziękuję za pomoc.
P.S. Dodam jeszcze, że odgłos ten nie jest metaliczny, ale bardziej taki plastikowy, jakby coś było luźne
Z góry dziękuję za pomoc.
chyba macie rację, przed chwilą posprawdzałem wszystko co tylko możliwe (plastiki, bagażnik ) i to wszystko odpada. Poduszki są jak nowe i amortyzatory raczej też BILSTEINA, samochód wysoko stoi, miał bardzo dobre wyniki na przeglądzie diagnostycznym ale jak