• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Renault modus benzyna 1.2 16V gdzie znajduje się/umiejscowiony jest filtr paliwa

maniek_sdz

Gaduła
Punktów
1
Jak w temacie
Renault modus benzyna 1.2 16V gdzie znajduje się/umiejscowiony jest filtr paliwa bo jest tani i bym chciał wymienić w najbliższym czasie
Proszę o podpowiedzi

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    2,4 MB · Wyświetleń: 24
  • 2.JPG
    2.JPG
    2,3 MB · Wyświetleń: 22
  • filtrpaliwa.jpg
    filtrpaliwa.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 21

maniek_sdz

Gaduła
Punktów
1
jakiekolwiek wasze posty są bardzo budujące i zachęcają mnie żeby jeszcze i jeszcze coś tam poprawić tiunigować na maxa chyba skrzydła muodusowi dorobię i łopaty jak w chelikopterze

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Zaden problem zrobic "chelikoptera" kupujesz 3 drony i na superglue jeden na maske silnika, drugi na dach a trzeci na pokrywe bagaznika ale ze Twoja jest prawie pionowa to wracamy na dach ale calkiem z tylu :D
Po takim zabiegu zadne korki nie beda przeszkoda, odpalasz drony i smigasz ponad reszta stojacych :)

Jakis udzial w zyskach chyba moge liczyc ??

maniek_sdz

Gaduła
Punktów
1
filtr paliwa do mojego auta przedstawiłem na zdjęciu na samym początku i z tego co widać to jest to filtr jak w większości samochodów przypinany do przewodu paliwowego gdzieś tam po drodze ze zbiornika paliwa

Do góry Bottom