adrian1958
Uczestnik
- Punktów
- 0
mam taki problem z spryskiwaczami przedniej szyby wymieniłem pompkę spryskiwaczy na nową wycieraczki się włączają a nie podaje płynu na przednią szybę wogóle nie ma tego bzyczenia a na tył jak włączę to podaje płyn i jest bzyczenie proszę o pomoc z góry wielkie dzięki bo na tym forum
nigdy się nie zawiodłem
A I CZY TO MOŻE BYĆ WINA TEGO WŁĄCZNIKA PRZY KIEROWNICY I CZY DA SIĘ TO JAKOŚ ROZEBRAĆ I NAPRAWIĆ
dysze i wężyki nie są zapchane przepychałem i powietrze dochodzi do zbiornika bo było słychać jak bulgocze
a cha no i prąd dochodzi do pompki spryskiwaczy na tył a nie pamiętam czy na przód a jeżeli by nie dochodził na przód to znaczy że ten cały pająk czy też włącznik spryskiwaczy wycieraczek jest do wymiany
nigdy się nie zawiodłemA I CZY TO MOŻE BYĆ WINA TEGO WŁĄCZNIKA PRZY KIEROWNICY I CZY DA SIĘ TO JAKOŚ ROZEBRAĆ I NAPRAWIĆ
dysze i wężyki nie są zapchane przepychałem i powietrze dochodzi do zbiornika bo było słychać jak bulgocze
a cha no i prąd dochodzi do pompki spryskiwaczy na tył a nie pamiętam czy na przód a jeżeli by nie dochodził na przód to znaczy że ten cały pająk czy też włącznik spryskiwaczy wycieraczek jest do wymiany