• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Sciaganie softa z Ford Convers+

Marcin3099

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
Chce sie zajac modyfikacja C+ w swoim Mondeuszu i teraz pytanie jak wyciagnac softa z C+ zeby miec go fizycznie na komputerze i go modyfikowac ? I jaki program jest uzywany do obslugi kodu z C+?

ecuprojekt

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
83
Miasto
Janów Lubelski
Jak chcesz ściągnąć soft z c+?
Zadaj pierwsze pytanie po polsku.
NIe wiesz jak odczytać pamięć a co mówić o rozłożeniu softu?

slawek2007.28

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
429
Miasto
Okolice Ostrołęki
Ustal co to za sterownik, i czy czyta się po obd? A jak twoje pojęcie na ten temat jest mierne, i wiesz tylko tyle co wyczytałeś w necie. To sprawć cenę drugiego stera, bo może cię to mocno boleć.

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Convres to nie sterownik - to licznik w mondeo...
Pytanie co założyciel wątku chce zrobić...

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
myślę że stawia pierwsze kroki do uwalenia stera skoro pyta co i jak...
a chce grzebać w sofcie... jedno jest pewne,
no musi być albo dziany albo kozak albo wariat...

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
:D Każdy z Nas stawiał pierwsze kroki ;) Jak uwali to będzie się martwił... Bo pewnie nie wie, że puki to auto jeździ to ten licznik jest jego nieodłączną częścią... ;)

Marcin3099

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
Moze nie do konca jasno to wytlumaczylem. Chodzi mi o to zeby miec kod zrodlowy Conversa na komputerze tak jak programista pisze program i ma kod tak samo ja chce sciagnac softa i ten kod na komputer i go modyfikowac.

Tom_

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
232
Miasto
Szczytno
Kozak:D myslisz ze będziesz mial kod źródłowy jak w c++, C, java lub co kolwiek innego?

ecuprojekt

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
83
Miasto
Janów Lubelski
Jak ty nie umiesz odczytać a co najważniejsze zidentyfikować co odczytać a później desemblerowac soft w celu jego rozłożenia.
Strzel sobie browarka i zacznij pierwsze od postaw zidentyfikować co chcesz odczytać poczytaj sobie noty katalogowe. Nikt chłopie ci nie da na tacy

Marcin3099

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
Jak ty nie umiesz odczytać a co najważniejsze zidentyfikować co odczytać a później desemblerowac soft w celu jego rozłożenia.
Strzel sobie browarka i zacznij pierwsze od postaw zidentyfikować co chcesz odczytać poczytaj sobie noty katalogowe. Nikt chłopie ci nie da na tacy

Mam podstawy programowania, pisalem kiedys jakies proste programy wiec mnw wiem co i jak, potzrebuje tylko jakais sposob jak wydobyc sam kod i na czym go modyfikowac :)

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Kobyłka murowana :p
Wiadomo... ;)

Mam podstawy programowania, pisalem kiedys jakies proste programy wiec mnw wiem co i jak, potzrebuje tylko jakais sposob jak wydobyc sam kod i na czym go modyfikowac :)
Ty chyba nie do końca wiesz o czym piszesz...
Skoro programujesz, czy co ty tam robisz, to ten wątek Ci pomoże... Po inglisz chyba zrozumiesz... KLIK
Owszem, można. Ale dla Ciebie to temat nie do przeskoczenia jeśli nie jesteś biegły w tych tematach.

Marcin3099

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Rzeszów
Słyszałeś kiedyś stwierdzenie "Wiedza kosztuje" ?

MTM wiem ze modyfikacja C+ to nie sa tanie rzeczy ale ja nie chce zeby ktos mi mowil co dokladnie mam zmienic albo ktora cyfre przestawic zeby mi pokazywalo na C+ predkosc czy cos takiego ja chce poprostu wiedziec jakiego programu do modyfikacji C+ ludzie uzywaja a reszte sam ogarne

Do góry Bottom