Przeglądałem węże od ic i dziury nigdzie nie widziałem.Poszukaj dziury w całym.
Jedynie co to może to oring na węży co do egr wchodzi bo tam lekko mokre było i tez musiałem go trtytkami spiąć bo się rozchodzil, może przez to gdy ciśnienie dostaje to to się rozchodzi i gwizda?Węże wytargaj i wtedy oglądaj. Często jest tak że dopiero wtedy znajdziesz dziurę.
To najlepiej moze wezme zdejme weze i zobacze i ic tez, ic jak najlepiej sprawdzic czy jest szczelny?Jak na czarno dymi to 100% jest gdzieś nieszczelności w dolocie
Oki to sproboje i wtedy się odezwę jak sprawdzę czy to waz któryś czy ic.Dymu napuść
pewnie tak bo jeszcze syczy troche, ściągnę węze i zobacze czy wąż któryś czy moze ic. Bo nawet jak w miejscu przygazuje to za mną czarnoMusi być gdzieś dziura innej opcji nie ma tym bardziej że dymi

Wiec wszyscy zadowoleniNo ładnie pękła, zobaczymy co będzie u mnie jak rozbiore,Ja robilem ostatnio bmw e90 2.0d i tez cos jakby syczalo,klient myslal ze turbo fuczy,po rozebraniu calego dolotu od turbo po ic i kolektory ssace znalazl sie winowajca Wyświetl załącznik 28837
Do tego klient zazyczyl sobie czyszczenie kolektorow odrazu,wymiane przednich tarcz i kompletnego sprzegla z dwumasemWiec wszyscy zadowoleni
Lekko też jedna rura jak ciśnienie dostaje to lekko wysuwa ale mi się wydaje że to nie przez to.Więc tak dzisiaj sprawdziłem rury, ic, wyczyscilem egr bo był zasyfiony i niby mniej trochę dymi ale jeszcze lekko pusci. Tak myślę czy to może nie litr powietrza bo tak słychać to chyba bardziej od strony kierowcy
Woda i ludwik i tek pokaze,na pedzelek i sie zobaczy banki,albo sam plynDymu wpuścić
Kazdy ma swoj sposobJa bym tam dymka puscil z lufki hahaha
Właśnie puszczamJa bym tam dymka puscil z lufki hahaha
Kazdy ma swoj sposob