Po co te wszystkie części wymieniane na pałę? A nie pomyślał ktoś o trafnej diagnozie? Jak boli ząb to wyrywasz prawie wszystkie po kolei aż może trafisz czy starasz się dojść który napierd...?Jedzie się 120/130 i huczy a przy mniejszych prędkościach się nic nie dzieje. Jest to mega irytujące i Nw co może być wszytko praktycznie wymienione na nowe dość drogie części
Okey dzięki i tak. Może znajdęMiałem taki przypadekzrobiona skrzynia, przeguby, łożyska przednie a przyczyna była banalna do znalezienia podpowiem tylko zebys poszukał przy prawym kielichu, mi nikt tego nie powiedział sam musiałem dojść .
W aucie niektóre rzeczy były wymieniane dużo szybciej łożyska a opony były zakładane nowe w wiśnePo co te wszystkie części wymieniane na pałę? A nie pomyślał ktoś o trafnej diagnozie? Jak boli ząb to wyrywasz prawie wszystkie po kolei aż może trafisz czy starasz się dojść który napierd...?
Myśleć ludziska, kur...a myśleć ...
Właśnie jest po to ta grupa by sobie pomagać i gratuluję dla ciebie że doszedłeś do tego sam. Ale gdy bym umiał do tego dojść sam to bym nie pisał.Okey dzięki i tak. Może znajdę
W aucie niektóre rzeczy były wymieniane dużo szybciej łożyska a opony były zakładane nowe w wiśne
Tak ta grupa jest jak sama nazwa wskazuje dla mechaników, jesteś nim ?Okey dzięki i tak. Może znajdę
W aucie niektóre rzeczy były wymieniane dużo szybciej łożyska a opony były zakładane nowe w wiśne
Właśnie jest po to ta grupa by sobie pomagać i gratuluję dla ciebie że doszedłeś do tego sam. Ale gdy bym umiał do tego dojść sam to bym nie pisał.
Pozdrawiam
ale to przykręcą Pablo na samym końcu , najpierw z pięć koła muszą wydoić z krówki ;Henio w formie, weź mnie na ucznia dużo umiem ale przy Tobie to bym rozwinął skrzydłahuczy plastik od wiatru, nieprzykręconyale to przykręcą Pablo na samym końcu , najpierw z pięć koła muszą wydoić z krówki ;
Wiesz ile kosztuje prowadzenie warsztatu? Chopaku

To ja sprzedam mój autorski wlej do silnika szklankę wody i odpal motor a jak klient przyjdzie odkręć korek pokaż masło na korku ,wyplucz silnik skasuj za upg.Parę patentów jest
Musisz zacząć od nacinania kabli. Kilka miesięcy i klient wróci. Szczególnie po okresie zimowym, gdzie sól zwieńczy dzieło.

Tutaj to wystarczy mu olejem wydech posmarować podymi na biało albo przez sondę wlać a jak tego mało to szpileczka rurkę nakłuć i będzie woda wyciekaćNo, dobre, dobre...ale to jakiś ciemniak musi być. UPG to droższa impreza więc musisz mieć świadomość, że zacznie krążyć pytać po innych warsztatach...diagnozować
Ooooo jak gdzieś płynu ubywa...wtedy wodą podlać...to już by złapał przynętę na dobre
W zasadzie wtedy to obligatoryjnie trzeba wody dolewać![]()