• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

suzuki Swift 1.3 benzyna 2009r montaż LPG

aaaannnnnttteeekkk

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Kraków
Po co całą ta dyskusja?
Autor tematu , ten co to chce ale się boi ma chyba jakieś zaburzenia postrzegania świata.
Kolego nie chcesz, boisz się to po prostu nie montuj gazu w samochodzie.
Przestań w końcu ględzić farmazony na forum.
afrikanerhart- właściwie to masz rację nie do końca ale coś w tym jest. Właściciel tematu zakończył rozmowę z psełdo mechanikami i gaziarzami ( bo co ilu mechaników tyle teorii) w dniu 13.01.2021 a tu dalej fachowcy i ludzie tacy jak ty którzy mają problem z czytaniem się wpier.....ją w temat. Jest przysłowie bardzo piękne i się go naucz jak nie masz nic mądrego do napisania czy powiedzenia. KIBIC Z DALA SIĘ NIE WPIER...LA.

sylwekdm

SuperMechanior
Punktów
263
Miasto
Dolnośląskie

aaaannnnnttteeekkk

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Kraków
Jako "właściciel" tematu - trzeba było zgłosić do Mod-a z prośbą o zamknięcie wątku.

Wpier...iłeś to się sam buractwem na forum. Słoma z butów i tyle. Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy.
widzę że bardzo się zbulwersowałeś. Czyżby ambicja wielkiego mechanika z małymi umiejętnościami cię poruszyła, tak tylko reagują właśnie jak piszesz buraki i ludzie ze wsi więc dobrze masz tego świadomość. Pozdrawiam i zażyj coś na ciśnienie.

sylwekdm

SuperMechanior
Punktów
263
Miasto
Dolnośląskie
ambicja wielkiego mechanika
Nie jestem mechanikiem. :)
Jakbyś przeczytał regulamin forum, to byś wiedział, że należy pisać poprawną polszczyzną, uwzględniając znaki interpunkcyjne. Zdanie także zaczyna się z dużej litery. Jak również zwroty "Cię" itp. Ale może w szkołę rzucałeś kamieniami. :)
Nawet poprawnie nie potrafisz napisać miejscowości w której mieszkasz. :)
I żebyśmy się zrozumieli - nie jesteś "właścicielem" tematu tylko jego autorem i puki nie zostanie wątek zamknięty, każdy może wyrażać swoje zdanie choćby nie wiem jak Ciebie to bolało. Tak działają fora.
umiejętnościami cię poruszyła,
Poruszyło mnie Twoje prostactwo i roszczeniowa postawa.
Również pozdrawiam. :)
Bez odbioru. :)

Ostatnia edycja:

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
638
Miasto
Okolice Krakowa
Najlepsze jest to, że sam miałem napisać, że z "właściciela" tematu straszny burak, ale nie miałem czasu. Cieszę się, że Sylwek mnie wyręczył ;) Najlepsze jest to, że pojawiły się tu fachowe, konkretne wypowiedzi, a autor ciśnie od "psełdo" gaziarzy. Jak ktoś nie dostaje odpowiedzi na forum to płacz, jak dostaje rzeczową odpowiedź to też płacz. Nie dogodzi tym ludziom ;)

aaaannnnnttteeekkk

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Kraków
Oj buraki, zabolało panów pseudo mechaników i jak widzę znalazł się polonista który też zosł udeżony w słaby punkt.

afrikanerhart

SuperMechanior
Punktów
51
Miasto
Warszawa
lpgmasters.pl
Oj buraki, zabolało panów pseudo mechaników i jak widzę znalazł się polonista który też zosł udeżony w słaby punkt.
piszemy uderzny a nie udeżony.

Człowieku powiedz o co ci właściwie chodzi?
Ludzie którzy mają pojęcie o gazie przedstawili ci swoje zdanie a ty na końcu twierdzisz że ty i tak wiesz lepiej. Wszyscy są głupi i zawistni tylko ty jeden jesteś mądry.

Jesteś najlepszym i kolejnym dowodem, że udzielanie darmowych rad to droga do nikąd. Włąśnnie przez takich jak ty mądro-głupich cwaniaczków ja nie udzielam porad przez telefon. Grzecznie zapraszam na wizytę do warsztatu. A jak czuję że kolejny "mundrol" chce ode mnie darmową wiedzę przez telefon to natychmiast i bez litości spławiam palanta na bambus.

Twoja postawa pokazuje, że moje podejście jest słuszne. Szkoda na takich "mundroli" jak ty marnować nawet 2 minut życia.

aaaannnnnttteeekkk

Początkujący
Punktów
4
Miasto
Kraków
piszemy uderzny a nie udeżony.

Człowieku powiedz o co ci właściwie chodzi?
Ludzie którzy mają pojęcie o gazie przedstawili ci swoje zdanie a ty na końcu twierdzisz że ty i tak wiesz lepiej. Wszyscy są głupi i zawistni tylko ty jeden jesteś mądry.

Jesteś najlepszym i kolejnym dowodem, że udzielanie darmowych rad to droga do nikąd. Włąśnnie przez takich jak ty mądro-głupich cwaniaczków ja nie udzielam porad przez telefon. Grzecznie zapraszam na wizytę do warsztatu. A jak czuję że kolejny "mundrol" chce ode mnie darmową wiedzę przez telefon to natychmiast i bez litości spławiam palanta na bambus.

Twoja postawa pokazuje, że moje podejście jest słuszne. Szkoda na takich "mundroli" jak ty marnować nawet 2 minut życia.
ANALFABETO - pouczasz mnie że napisałem udeżony -zamiast uderzony i tu przyznam rację ale poprawnie sam nie napisałeś ((uderzny) Następnie piszesz właśnnie a piszemy właśnie więc jesteś też chyba lekkim niedorozwojem.

Do góry Bottom