Dobra opiszę po kolei
auto kupiłem z UPG do wymiany
po podniesieniu pokrywy wałek taki sobie? do wymiany wraz z panewkami
a to jeszcze miska bo mułu od cholery , przy okazji zobaczę panewki główne jedna okazała sie taka sobie to wymieniłem komplet,
głowica do sprawdzenia ,zawory dotarte,gumki wymienione,hydrostaty także, złożony odpalony ok ,troszkę koła rozrządu słychać na rozgrzanym, a to jeszcze zegar ciśnienia aby sprawdzić
i sie zaczeło zimny na wolnych 3,5 i dość szybko zaczyna spadać jadę na próbe na rozgrzanym 0,7 na wolnych okolo 1,8-2,0 przy 2000obr. diagnoza pewnie pompa oleju 900zł i nowa poskładany i
to samo, więc jade z nim do szpeca od VW posłuchał stwierdził puszcza na kołach zebatych, więc co robić rozkrecam nowe niedostepne czopy to do szlifierni tam pomierzył i stwierdził że to nie to ale ja sie uparłem wiec czopy przeszlifował dopasował tuleje do kół przy okazji sprawdził wał (bez zużycia) i panewki .Zadowolony skręcam oooooooo już przy kreceniu rozrusznikiem zegar lepiej reagował odpalił i 3,5 po 20 sekundach zaczyna spadać do 2,0 tak staneło zadowolony jade na próbe
około 5 km na luz i patrze w zegar nie wierze

poniżej 1 atm.wsciekły na maxa, kolejne 10km konkretnej jazdy na luz i co 0,5 amt. płakać mi sie chciało pomysły się pokonczyly i tak mysle drugi m-c co teraz
auto kupiłem z UPG do wymiany
po podniesieniu pokrywy wałek taki sobie? do wymiany wraz z panewkami
a to jeszcze miska bo mułu od cholery , przy okazji zobaczę panewki główne jedna okazała sie taka sobie to wymieniłem komplet,
głowica do sprawdzenia ,zawory dotarte,gumki wymienione,hydrostaty także, złożony odpalony ok ,troszkę koła rozrządu słychać na rozgrzanym, a to jeszcze zegar ciśnienia aby sprawdzić
to samo, więc jade z nim do szpeca od VW posłuchał stwierdził puszcza na kołach zebatych, więc co robić rozkrecam nowe niedostepne czopy to do szlifierni tam pomierzył i stwierdził że to nie to ale ja sie uparłem wiec czopy przeszlifował dopasował tuleje do kół przy okazji sprawdził wał (bez zużycia) i panewki .Zadowolony skręcam oooooooo już przy kreceniu rozrusznikiem zegar lepiej reagował odpalił i 3,5 po 20 sekundach zaczyna spadać do 2,0 tak staneło zadowolony jade na próbe około 5 km na luz i patrze w zegar nie wierze