• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Toyota corolla E12

Jedrula1959

Początkujący
Punktów
0
Koledzy może ma ktoś jakąś wiedzę jak skasować oprócz komputerem czerwoną lankę poduszki powietrznej w zegarach Toyoty Nie wiem dlaczego od jakiegoś czasu co jakieś dwa trzy miesiące zapala mi się w aucie ta lampka bez problemu można ją skasować komputerem ale mechanik zawsze chce na flachę i już 4 razy trza było mu postawić .Nie wiem za bardzo co jest takiego stanu rzeczy przyczyną może to jakiś przewód jest przełamany i robi przebicie i zapala lampkę samochód mam od nowości w 100 procentach nie bity ELM nie daje rady tego skasować może jak ktoś jakiś sposób proszę o poradę.

lajbuś 4

SuperMechanior
Punktów
11
Miasto
Bydgodzcz
Tak tu trzeba usunąć przyuczone a nie kasować błąd penem a przyczyna pozostaje , podjedź kolego do dobrego elektromechanika samochodowego to on znajdzie przyczynę usunie usterkę i wykasuje zapamiętany błąd przez komputer i po sprawie a koszt po 4 miesiącach się zwrócą .

Jedrula1959

Początkujący
Punktów
0
Tak tu trzeba usunąć przyuczone a nie kasować błąd penem a przyczyna pozostaje , podjedź kolego do dobrego elektromechanika samochodowego to on znajdzie przyczynę usunie usterkę i wykasuje zapamiętany błąd przez komputer i po sprawie a koszt po 4 miesiącach się zwrócą .
Tak uczynię bardzo dziękuję kolegom za podpowiedz.

Do góry Bottom