slaweuszek
Zweryfikowany Mechanik
Sam raczej tego nie ogarniesz, bo wyświetlacz jest dopisany do radia. Musisz kupić WYLOGOWANY, potem potrzebujesz PIN do auta i dobry sprzęt, którym da się to zrobić.

Sam raczej tego nie ogarniesz, bo wyświetlacz jest dopisany do radia. Musisz kupić WYLOGOWANY, potem potrzebujesz PIN do auta i dobry sprzęt, którym da się to zrobić.
Mam taki plan: Poczyszczę jeszcze bezpieczniki i cały moduł kontaktem, jak nie będzie po tej kosmetyce zastopowania poboru, to rozważam dwie opcje: 1. Ta o której Ty pisałeś, czyli wylogowana używka, car pasa a więc i pin mam, trzeba będzie tylko kogoś w Lublinie z OP comem znaleźć
2. Spróbować z podaniem prądu po zapłonie, fajnie to opisał kolega ptomczyk z zafira klub w poście " rozwiązany problem z poborem prądu"Pogadaj i zarezerwuj termin u tego elektryka z kilku postów wyżej.
Prędzej myślę, że w wyświetlaczu. Problem w wiązce najczęściej objawia się rozgrzanymi kablami i spaloną izolacją w ostateczności płonącym autem.
Mysle że taniej będzie zlecić to elektrykowi niż kombinować z testerem który to ogarnie.
Samochód wzbudza i usypia wyświetlacz , musisz znaleźć co wzbudza wyświetlacz
Samochód wzbudza i usypia wyświetlacz , musisz znaleźć co wzbudza wyświetlacz .
Dzięki. Brakuje mi już pomysłów. Odłączyłem radio a podłączyłem wyświetlacz. Pobór wciąż jest, też cykliczny, tyle że o połowę mniejszy.Samochód wzbudza i usypia wyświetlacz , musisz znaleźć co wzbudza wyświetlacz .
Dzięki za wyjaśnienie sytuacji z WOODOO i za pomysły. Mam komputer, podepnę go dzisiaj i sprawdzę czy są błędy o których pisałeś.Nic się nie przejmuj, kolegi WOODOO na nic innego nie stać, mimo, że pewnie sam by się wyłożył z tym problemem. Wiesz, taki forumowy spec co to niby wszystko wie, a ja odkąd tu jestem, nie widziałem ANI JEDNEGO merytorycznego postu tego gościa, chyba, że w tematach o "dupie Marynie", o ile w ogóle można tam mówić o jakiejkolwiek wartości merytorycznej.
A co do Twojego problemu - podłączałeś w ogóle kompa? Czy w którymkolwiek module był jakiś błąd związany z magistralą CAN?
W tematach forumowych druciarzy udzielam się na takim poziomie jak ci druciarze reprezentują...Nic się nie przejmuj, kolegi WOODOO na nic innego nie stać, mimo, że pewnie sam by się wyłożył z tym problemem. Wiesz, taki forumowy spec co to niby wszystko wie, a ja odkąd tu jestem, nie widziałem ANI JEDNEGO merytorycznego postu tego gościa, chyba, że w tematach o "dupie Marynie", o ile w ogóle można tam mówić o jakiejkolwiek wartości merytorycznej.
A co do Twojego problemu - podłączałeś w ogóle kompa? Czy w którymkolwiek module był jakiś błąd związany z magistralą CAN?

Skoro tak to po co ciągle płaczesz jak jakaś ciota jak tylko coś napiszę ?bo Twoja osoba mi totalnie zwisa i powiewa. To co piszesz, totalnie po mnie spływa.

No ty za to masz wiedzę jak drutować auta za pomocą motyki, pogrzebacza i ciupagi i próbujesz zbudować w koło siebie grono takich samych druciarzo- klakierów po partaninie których potem muszą poprawiać ludzie którzy mają pojęcie o tym za co się biorą...Czego więc miałbym Ci zazdrościć, skoro wiedzy nie masz?