Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
zdecydowanie widzę ząbki, klientka w dacii sandero raz w miesiącu przewody zapłonowe wymieniała( miała zapasowe w bagażniku), zamontowała pikający odstraszacz i zmieniała co 3 miesiące
Pogromcy l. Nic i nikt nie wlezie na plac. Owczarek największy debil jaki był w hodowli terierka ze schroniska.
Nie ma myszy nie ma kun nie ma ludzi. A spróbuj podejść do płota szczególnie jak
najmłodszy syn się bawi na podwórku . Plyty z ogrodzenia fruwaja. Normalnie gitara.
A to wszystko po tym jak dobry stary znajomy w końcu kupił auto marzeń wstawił min na pierwszy serwis. Ciul rano auto warte 250 tys zł nie odpaliło. Kable pożarte
Ładny ażur. A tu młody z obstawa. Ten owczarek ma 7 miesięcy waży 45 kilogramów. Jest naprawdę ostry. Bałem się na początku ale jak widziałem jak.mlody z nim jadł i mu żarcie z pyska wyjmował to już wiedziałem, ,że krzywdy nie będzie. Zresztą oni spędzają ze sobą 24/24