heniek1000
SuperMechanior
- Porady
- 4
- Punktów
- 603
Podepnę kompa i zobaczę co pokazuje czujnik ciśnienia, który i tak wypierd. w pierwszej kolejności. On był rok temu wymieniany a 5 minut roboty tylko.
Trzeba tę rurkę macnąć przed i za zaworem. Podnieść obroty i zobaczyć efekty.
A z ciekawostek Psikuś Ci powiem, pamiętaj. Tam z prawej strony od pasażera pod deską masz kratkę gdzie zasysa powietrze kiedy włączasz obieg wewnętrzny. Leżał sobie worek śniadaniowy po kanapce = jeb i go wciągnęło na obiegu wewnętrznym do "środka". Na szczęście zatrzymał się na kratce, ale ta kratka też ma chyba sito 2x2cm więc jakieś psie kłaki liście może Ci zassać.
Tam jeszcze sobie zajrzę kamerą, bo warto, jak zasysa worki śniadaniowe.
Poza tym kompresor jest cichutki i pompuje 18 barów. "diagnostyka u heŃka" - zapraszamy
(płatność również kartą)
Posiedziałem dwa dni nad tym wszystkim. Pogadałem sobie głośno. Przestudiowałem grafiki i dopiero teraz zajarzyłem jak to wszystko działa i na jakiej zasadzie. Bardzo prosto to wszystko się diagnozuje. Teraz.
Temat do zamknięcia. Dam se już radę. Dzięki wszystkim za pomoc.
Diagnostyka klimy, jest prosta jak budowa cepa. Klimę heniek ma odhaczoną w swoim CV
Trzeba tę rurkę macnąć przed i za zaworem. Podnieść obroty i zobaczyć efekty.
A z ciekawostek Psikuś Ci powiem, pamiętaj. Tam z prawej strony od pasażera pod deską masz kratkę gdzie zasysa powietrze kiedy włączasz obieg wewnętrzny. Leżał sobie worek śniadaniowy po kanapce = jeb i go wciągnęło na obiegu wewnętrznym do "środka". Na szczęście zatrzymał się na kratce, ale ta kratka też ma chyba sito 2x2cm więc jakieś psie kłaki liście może Ci zassać.
Tam jeszcze sobie zajrzę kamerą, bo warto, jak zasysa worki śniadaniowe.
Nie będzie to kompresor @tolus24 jeżeli cienką rurkę masz gorącą, aż parzy. Kompresor pompuje. Jeżeli za rurką, za zaworem będzie lipa, to winny jest zawór @tolus24.masz 50/50 kompresor lub zawór rozprężny.
Poza tym kompresor jest cichutki i pompuje 18 barów. "diagnostyka u heŃka" - zapraszamy
(płatność również kartą)Posiedziałem dwa dni nad tym wszystkim. Pogadałem sobie głośno. Przestudiowałem grafiki i dopiero teraz zajarzyłem jak to wszystko działa i na jakiej zasadzie. Bardzo prosto to wszystko się diagnozuje. Teraz.
Temat do zamknięcia. Dam se już radę. Dzięki wszystkim za pomoc.
Diagnostyka klimy, jest prosta jak budowa cepa. Klimę heniek ma odhaczoną w swoim CV

.