Tak jak zawsze z twoich "projektów", konkrety. Projekt, zdjecia na potwierdzenie. Inaczej śmietnik jak zawsze.Chciałem się pochwalić tym że buduje takie utv nie mam zdjęć na telefonie ale pojutrze albo za trzy dni zgram na komputer Mam jedynie zdjęcia projektów jakieś pytania?

Tylko go nie blokujcieSzczerze wszyscy mają wywalone co ty tam masz. Chcesz sie chawalić czy jak?. Nie masz w życiu kogoś z kim mozesz sie dzielić tym i żyć z ta osobom w swoim świecie? Mogę zaryzykowac powiedzeniem, że każdy ma cie już dosyć, tym zadufaniem w sobie daleko nie zajdziesz. Nie wrzucaj nic, zyj w swoim swiecie dalej.
on jest chyba jedynym forumowiczem, który ma ujemną ilość lajków, to jest coś jedyne w swoim rodzaju
bo szfagier mój młodszy czytał a tak to nie czaił bo jak mówił że piszemy szyfrem ,a to było tylko poto by więcej słow napisać...
Tobie i może jest śmiesznie przez minutę czy dwie, ale nie mi czy Miśkowi, jak co minutę trzeba ten syf sprzątać po nim. I to dosłownie co minutę dwie. Miał dwie szanse (Przerwy po 1 miesiąc) 3 i ostatnią dostał od HeadAdmina po konsultacjach i analizach jego wyczynów. Niech posiedzi chwilę na wakacjach dłużej.JPRDL! Kto go zbanował! Tak to chociaż troche się człowiek pośmiał po robocie...![]()
Mniej więcej chciałem to napisaćRozumiem, chociaż myślę że to troll bo wątpię że można być aż tak głupim.
chociaż od kiedy pracuję na skp to nic mnie nie zdziwi