• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

UTV domowej roboty

carniski1

SuperMechanior
Punktów
-142
Chciałem się pochwalić tym że buduje takie utv nie mam zdjęć na telefonie ale pojutrze albo za trzy dni zgram na komputer Mam jedynie zdjęcia projektów jakieś pytania?

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
Chciałem się pochwalić tym że buduje takie utv nie mam zdjęć na telefonie ale pojutrze albo za trzy dni zgram na komputer Mam jedynie zdjęcia projektów jakieś pytania?
Tak jak zawsze z twoich "projektów", konkrety. Projekt, zdjecia na potwierdzenie. Inaczej śmietnik jak zawsze.

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Ja nie rozumie,w dobie takiej cyfryzacji i technologii niczym N,A,S,A...nie masz możliwości pstryknięcia jakiegoś zdjęcia tego czegoś co budujesz tak z marszu? Tylko musisz zgrywać to na kompa i cudować? Nie czaję.:D

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
568
Gorzej, jak Ci szkice zrobi na szybko...od ręki :D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3342
Miasto
PZ
Szczerze wszyscy mają wywalone co ty tam masz. Chcesz sie chawalić czy jak?. Nie masz w życiu kogoś z kim mozesz sie dzielić tym i żyć z ta osobom w swoim świecie? Mogę zaryzykowac powiedzeniem, że każdy ma cie już dosyć, tym zadufaniem w sobie daleko nie zajdziesz. Nie wrzucaj nic, zyj w swoim swiecie dalej.
Tylko go nie blokujcie:) on jest chyba jedynym forumowiczem, który ma ujemną ilość lajków, to jest coś jedyne w swoim rodzaju

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1102
Miasto
...Seksu i biznesu...
Tak apropo Nokii to nie do zdarcia były ..
Miałem 3310 i pisałem esemesy ze swoją kobitką bez spacji:D bo szfagier mój młodszy czytał a tak to nie czaił bo jak mówił że piszemy szyfrem ,a to było tylko poto by więcej słow napisać...

Do autora postu...bo admin napisał że może nie ma się z kim dzielić swoimi pomysłami...ja np dzielę się z żoną o tak jak dzisiaj znalazłem WSK b3 125 CCM za 8.000 ale zarejestrowana i z aktual.PT...niedaleko mojej wsi 18km dalej
Wiecie co mi powiedziała :

NIE!!! I H*j...no chyba że w totka trafi :/

I po ptokach :l

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
JPRDL! Kto go zbanował! Tak to chociaż troche się człowiek pośmiał po robocie... :(

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
580
JPRDL! Kto go zbanował! Tak to chociaż troche się człowiek pośmiał po robocie... :(
Tobie i może jest śmiesznie przez minutę czy dwie, ale nie mi czy Miśkowi, jak co minutę trzeba ten syf sprzątać po nim. I to dosłownie co minutę dwie. Miał dwie szanse (Przerwy po 1 miesiąc) 3 i ostatnią dostał od HeadAdmina po konsultacjach i analizach jego wyczynów. Niech posiedzi chwilę na wakacjach dłużej.

Do twórcy ( Po przerwie) jak zmądrzejesz i będziesz miał coś sensownego do powiedzenia w tym temacie i innych, to proszę bardzo. Tematu nie zamykam ale proszę o wyrozumiałość, jak ktoś ma coś jeszcze do powiedzenia to "Panowie i Panie, trzymamy się wątku, bez zbędnych komentarzy" Pozdrawiam
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gorzowiak

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
216
Miasto
Gorzów Wlkp
@Encore - skoro już poruszamy temat kontroli treści, to szkoda ,że tylko jeden użytkownik dostał bana. Jest tu trochę więcej trolowania, udzielania porad bezsensownych, czasem nawet niebezpiecznych, niemających nic wspólnego z pomocą rozwiązania problemu ze sztuką. W każdym założonym temacie o konkretną poradę mamy po kilka stron odpowiedzi, nic na temat , a czytając pytanie autora wątku i zaglądając np na stronę nr 5 można odnieść wrażenie , że jesteśmy w dziale pogaduszki o wszystkim i niczym. Porównując poziom sprzed 10 lat a teraz to porad nie uzyskuje tu prawie nikt. Owszem, wiem , że większość opisów problemów uniemożliwia jakąkolwiek pomoc, to też tym bardziej powinno to polecieć szybko do kosza. Jednak poziom agresji i bardzo wysoka samoocena niektórych użytkowników również nie powinny być tolerowane przez Was - administrację. Ot takie przemyślenia.

Do góry Bottom