• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
owy wąż to była:
a)kobra
b) zaskruniec
c) żmijo:)
To była pyta, oj znaczy pyton.:D

I ten Set wziął tego pytona i zerżnął nim Kaina za kare. No bo Kabla (znaczy Abla) już nie było więc nie miał za bardzo wyboru. Brał co było. A potem mieli dzieci.

Taka bajeczka na dobranoc.

Ostatnia edycja:

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
A mi Abel to prawie jak Label. A Label to już Red Label, Black Label itd :d

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Tak dla przypomnienia
Jeszcze trochę i nie będzie kto miał pracować w szpitalu. Lekarze i pielęgniarki zaczynają chorować. Przez brak ochrony i głupotę ludzi.
Przejdzie to po nas tak, że na lekcjach historii będą o tym uczyć. Oczywiście online :)

Napisałem to 19 marca.

A to napisał pan który pracuje w służbie zdrowiani
Szpitale które maja oddzialy zakaźne docelowo sa wygaszane i wszystkie oddzialy mogą być zakaznymi. Odpowiednie karetki sa wydzielone do pobierania wymazow i pacjentów. Wszyscy zakażeni podchodza pod koordynatora wojewodzkiego. Prawdopodobnie zbierajcie manatki bo przy czerwonej strefie bedziecie w nosie dlubac.
Przeczytajcie sobie ten temat jeszcze raz za miesiąc :)

Dane już pewnie nie aktualne bo to z przed paru dni, ale raczej lepiej nie jest.

https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadom...kane-gdzie-znalezc-pomoc-gdy.html#s=BoxOpImg8

Ostatnia edycja:

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Pewnie że nie aktualne bo np. u mnie oddział już otwarty. Zakażony lekarz z Łomży miał kontakt z personelem w Grajewskim szpitalu przeprowadzili badania dwukrotnie nie wykryto covid u nnych . I niech taż zostanie.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
toomii, a na chooj komu szpitale...ważne żeby kościoły pootwierać...nasz rząd oddał Polskę pod opiekę maryii- notabene zawsze dziewicy (bardzo ciekawe z punktu biologicznego i nie tylko zjawisko...:D):facepalm: to nam nic nie grozi...:D
Zresztą ostatnio - nie chce mi się teraz szukać- trafił mi się filmik na youtubie jakiegoś sukienkowego pedofila- co to bredził, że ręce klechów są poświęcone, czy cuś w tym stylu- w związku z tym nie przenoszą wirusa...:facepalm::D a jeszcze jak przed podawaniem komunii się nimi po jajkach drapał... to już na pewno są odkażone...:p:D
Pozamykać szpitale, a na to miejsce pootwierać kościoły i wszyscy się będą modlić i będziem żyć zdrowo i szczęśliwie...:D
A... i jeszcze iść na wybory...
Jeb...ać pracę, modlić się...:D

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
że ręce klechów są poświęcone
konsekrowane. poważniej brzmi.

Ilość lekarzy i pielęgniarek na rok 2019 w Polsce.
Screenshot_20200406_121146_com.android.chrome.jpg

A dziś pan premier się chwali ilością rękawiczek jednorazowych...

Screenshot_20200406_120819_com.android.chrome.jpg

widać jak na dłoni teraz, że kończą się zapasy dykty będącej podstawą funkcjonowania państwa polskiego.

O mało bym zapomniał. W 2019r nasz rząd chwalił się że....

https://www.tvp.info/44627661/rzad-znalazl-bilion-zlotych-na-inwestycje

Ostatnia edycja:

Grzegorz.Józefów

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
492
Miasto
Józefów
toomii, a na chooj komu szpitale...ważne żeby kościoły pootwierać...nasz rząd oddał Polskę pod opiekę maryii- notabene zawsze dziewicy (bardzo ciekawe z punktu biologicznego i nie tylko zjawisko...:D):facepalm: to nam nic nie grozi...:D
Zresztą ostatnio - nie chce mi się teraz szukać- trafił mi się filmik na youtubie jakiegoś sukienkowego pedofila- co to bredził, że ręce klechów są poświęcone, czy cuś w tym stylu- w związku z tym nie przenoszą wirusa...:facepalm::D a jeszcze jak przed podawaniem komunii się nimi po jajkach drapał... to już na pewno są odkażone...:p:D
Pozamykać szpitale, a na to miejsce pootwierać kościoły i wszyscy się będą modlić i będziem żyć zdrowo i szczęśliwie...:D
A... i jeszcze iść na wybory...
Jeb...ać pracę, modlić się...:D
Niestety już pousuwali krótki filmik z wypowiedzią ale jak ktoś zaparty może pooglądać :

Do góry Bottom