• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
przyjepał młotkiem bo zleść nie chciała. pierścionek abs pewnie zara bedzie do kupienia na aledro.

miras forumowicz

SuperMechanior
Punktów
20
Jak kradniesz i oszukujesz to jesteś porzadnym ateistą. Ja robie to samo i jestem zlym wierzącym.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Jak kradniesz i oszukujesz to jesteś porzadnym ateistą.
Dlaczego masz takie zdanie o ateistach? Okradł cię jakiś kiedyś czy oszukał? Chodzą po ludziach za pieniędzmi i potem je sprzeniewierzają? Mącą ludziom w głowach i wykorzystują ich do własnych celów? Diagu czytałeś Biblię, ten bestseler pisany przez nawiedzonych? Czy może wierzysz w coś o czym nie masz bladego pojęcia?

Ja kiedyś zacząłem czytać i muszę przyznać że jak na tamte czasy to mocne zioła musieli mieć. Nie skończyłem co prawda ale już po kilkunastu stronach w miare inteligentny człowiek powinien stwierdzić że to powieść (fantasy).

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Uważaj winetoo, bo kiedyś w czasach inkwizycji tacy jak on oczadzialcy, to palili ludzi za bardzo oczytanych na stosach...:D

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Uważaj winetoo, bo kiedyś w czasach inkwizycji tacy jak on oczadzialcy, to palili ludzi za bardzo oczytanych na stosach...:D
No wiem, wiem... Boguś miał wtedy urlop podobno i nie miał kto jego baranów (znaczy owieczek) pilnować no i poszły jak dzik w jeżyny. Korona wirus to przy tym pikuś, to była dopiero zaraza, (znaczy jest nadal tylko utajona).

Do góry Bottom