oby tych słoików trochę zostało u siebie to i prymu nie będzie....wszystko chce być takie miastowe...Warszawka prym wiedzie w zakazeniach. Moze trochę sie rozluźni

Znasz definicje słowa "parafianin"? No bo rozumiem że jesteś pobożnym parafianinem?A kto tak powiedział że przykładny i empatia i altruizm itp? Jak bym był taki dobry jak ty to nie musiałbym należeć do kościoła
Nigdy nie walcz z ekstremistami religijnymi, nigdy! Nie wygrasz bo masz szerszy pogląd na wszystko co Cię otacza, oni tego nie mają.Znasz definicje słowa "parafianin"?
Czy porządnym, nie wiem, nie mnie to oceniać. Czy ateistą? Nie uważam siebie za takiego, po prostu nie wierzę w bajki od dawna.Ty jesteś porządnym ateistą?
Dlaczego masz takie zdanie o ateistach? Okradł cię jakiś kiedyś czy oszukał? Chodzą po ludziach za pieniędzmi i potem je sprzeniewierzają? Mącą ludziom w głowach i wykorzystują ich do własnych celów? Diagu czytałeś Biblię, ten bestseler pisany przez nawiedzonych? Czy może wierzysz w coś o czym nie masz bladego pojęcia?Jak kradniesz i oszukujesz to jesteś porzadnym ateistą.
No wiem, wiem... Boguś miał wtedy urlop podobno i nie miał kto jego baranów (znaczy owieczek) pilnować no i poszły jak dzik w jeżyny. Korona wirus to przy tym pikuś, to była dopiero zaraza, (znaczy jest nadal tylko utajona).Uważaj winetoo, bo kiedyś w czasach inkwizycji tacy jak on oczadzialcy, to palili ludzi za bardzo oczytanych na stosach...![]()