• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Rząd wprowadził tarczę i będą zwolnienia z opłat...:rolleyes:
Chyba rozwolnienia będą, tylko sukienkowe pederasty i pedofile będą zwolnione, resztą hołoty odroczone. Jak się kumulacja zrobi z sześciu miesięcy albo i więcej to rozwolnienie jak nic.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Jeb...ał pies komuchów z popisu... i tyle w temacie...:D
A co do cen na stacjach, to przy takich cenach ropy, jakie są, to bena powinna być po 3 złote...ale kur...wy orlenowskie z marży nie zejdą...:meh:
A tępy suweren sprzedał się za 4 flaszki wódki średniej klasy miesięcznie i sobie wybrał takich przedstawicieli... jacy wyborcy- tacy wybrańcy...:banghead:

Tak dla symetrii popisowego gów...na, to :
https://konfederacja.net/
W Poznaniu na stacji Makro benzyna 95 jest po 2.99 :D

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
A gaz i diesel dalej pod 4 zł i prawie 2 ...

Gdzie to on powinien być tańszy od 95pb.., nie mówiąc o gazie.

Wiec o czym tutaj mówimy.

Pomijając już to co wprowadzili jako tarcze antykryzysowa... poprawki senatu oczywiście wywalili. Państwo z papieru.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Wiesz co to jest chaos i anarchia ?
ty jak firmę swoja położyłes na plecy to szybciutko znalazłeś robotę gdzieś indziej.

Teraz jest tak, że większości firm na to wpływu nie ma i muszą zamknąć, bo nie przetrzymaja. A dopłacać nawet w samych zusach nie ma sensu. Sa to ogromne koszta. Nie mówiąc o najmach i wynajmach ... . Teraz SEDNO, jak się zamkną to pracy raczej nigdzie nie znajdą, bo gdzie niby ? Więc do czasu wydania ostatnich pieniędzy ... jeszcze cóż tam zjedzą. Później już tylko zapomoga ewentualnie. I siedzenie na dupie.

I to właśnie będzie napędzalo kółeczko kryzysu.

Teraz idealnie widać kto jest dojdą krów i kto utrzymuje te państwo z papieru.

Teraz najlepsze. Wg. Mateuszka pieniędzy zostało na jakieś 6-7 tygodni w budżecie przy założeniu, że są to wydatki jak w czasie NORMALNYM, a nie kryzysu.

tutaj wnioski każdy niech sobie sam wyciągnie.

miras forumowicz

SuperMechanior
Punktów
20
Wyklad z ekonomii? Każdy pijak pod budka z piwem zna ten proces. Nie położyłem zadnej firmy. Mam nadzieje że kilku tu straci pracę i dochody za szczekanie.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Ci z pod budki z piwem znają i te procesy:

- znowu mnie wyjebali, alkomat na bramie, a tylko z ryskiem 8 piw wczoraj wypiłem.

- znowu mnie wyjebali, nie mogę nawet palić paczki fajek na godzinę. Przerwa na fajkę się należy przecież.

- w dupue mam robić na oszusta, państwo da to po co pracować. W robocie przecież coś od człowieka wymagają.

- w tv mowili, że jest ( tutaj wstaw wybrany kanał i jego narracje).

Jeżeli ludziom źle życzysz tak z głębi serduszka swojego, to z automatu wlatujesz w o obszar - człowiek śmieć.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Dobrze, że to tylko twoja subiektywna opinia. Jeszcze bym się musiał nią przejąć.

Zdrowia Wszystkim życzę.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
No to już jestem na poziomie twoim woodo i winetu . Super
Czcze słowa, do naszego poziomu to ty nigdy nie dorośniesz, brakuje ci lata świetlne (o ile wiesz co to znaczy). Zdrowia życzę (psychicznego).

Wyklad z ekonomii? Każdy pijak pod budka z piwem zna ten proces. Nie położyłem zadnej firmy. Mam nadzieje że kilku tu straci pracę i dochody za szczekanie.
Ale ty masz zryty mózg diagu, urodziłeś się już taki czy tak cię życie ukształtowało? Może ktoś w rodzinie lub w szkole wykorzystywał ciebie(zły dotyk)?

Ostatnia edycja:

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

miras forumowicz

SuperMechanior
Punktów
20
Odezwal sie ten co płaci podatki. Emeryt wiecej placi vatu w towarze kupionym w sklepie niż firmy hehe. Ksiegowa wszystko załatwi. Pojdzie w koszty. Zakupi sie cos dla firmy. Moj szwagier przy 10 kierowcach płaci tyle co mu z nosa spadnie. I tylko sie pyta czy na fakture mozna to i to. Każdy towar w polsce sprzedany jest z vatem. I 95 procent spoleczenstwa nie moze go odzyskać. Poe.dolenie o szopenie ze jednoosobowa firma placi podatki. Ekologia wynajem itp tak. Ja płacę takie smieszne od dzialalnosci ze kolka w du..ie uwiera.

miras forumowicz

SuperMechanior
Punktów
20
Myślałem ze już rozdał wszystko.
Czasami ci sie udaje napisać samemu a nie tylko cytatami. Swoja droga takie obszczekiwanie nowych na forum robi reklame w necie forum. Łysy m4k juz du..y dał na tym bo sponsorzy mu uciekają z youtuba.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
miras -podzielona płatność, mówi ci to coś. pewnie nie bo byś taki głupot o podatkach nie pisał.
ty głabie nawet nie wiesz kiedy płacisz vat.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
A gaz i diesel dalej pod 4 zł i prawie 2 ...

Gdzie to on powinien być tańszy od 95pb.., nie mówiąc o gazie.

Wiec o czym tutaj mówimy.

Pomijając już to co wprowadzili jako tarcze antykryzysowa... poprawki senatu oczywiście wywalili. Państwo z papieru.
received_222951398915628.jpeg

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

Ta zaraza jest okropna ale ma dwa plusy. Jak potrwa to toomi76 i woodo nie beda mieli co do garnka włożyć hehehe

ja na razie to państwo zaczyna bankrutować. przypomnij wszystkim kto się tak śmiał z nas i mówił, że w budżetówce pracuje i ma wywalone?
jak się pieniążki zaczną kończyć to komu najpierw braknie?
a. politykowi.
b. lekarzowi.
c. komuś kto się zajmuje sprzątaniem w szpitalu i jest dumny z tego jakby operacje na otwartym sercu przeprowadzał.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom