Chyba rozwolnienia będą, tylko sukienkowe pederasty i pedofile będą zwolnione, resztą hołoty odroczone. Jak się kumulacja zrobi z sześciu miesięcy albo i więcej to rozwolnienie jak nic.Rząd wprowadził tarczę i będą zwolnienia z opłat...![]()
Chyba rozwolnienia będą, tylko sukienkowe pederasty i pedofile będą zwolnione, resztą hołoty odroczone. Jak się kumulacja zrobi z sześciu miesięcy albo i więcej to rozwolnienie jak nic.Rząd wprowadził tarczę i będą zwolnienia z opłat...![]()
W Poznaniu na stacji Makro benzyna 95 jest po 2.99Jeb...ał pies komuchów z popisu... i tyle w temacie...
A co do cen na stacjach, to przy takich cenach ropy, jakie są, to bena powinna być po 3 złote...ale kur...wy orlenowskie z marży nie zejdą...
A tępy suweren sprzedał się za 4 flaszki wódki średniej klasy miesięcznie i sobie wybrał takich przedstawicieli... jacy wyborcy- tacy wybrańcy...
Tak dla symetrii popisowego gów...na, to :
https://konfederacja.net/

Czcze słowa, do naszego poziomu to ty nigdy nie dorośniesz, brakuje ci lata świetlne (o ile wiesz co to znaczy). Zdrowia życzę (psychicznego).No to już jestem na poziomie twoim woodo i winetu . Super
Ale ty masz zryty mózg diagu, urodziłeś się już taki czy tak cię życie ukształtowało? Może ktoś w rodzinie lub w szkole wykorzystywał ciebie(zły dotyk)?Wyklad z ekonomii? Każdy pijak pod budka z piwem zna ten proces. Nie położyłem zadnej firmy. Mam nadzieje że kilku tu straci pracę i dochody za szczekanie.
Spoko. Czyli zamykam działalność i będę dbał o swoją dupę tak jak mówisz. Tylko wtedy braknie pieniędzy, żeby "państwo" dbało o Twoją. Tak to się właśnie kręci proszę Pana.A po co ta tarcza, każdy niech sie martwi o swoja du..e.
Ta zaraza jest okropna ale ma dwa plusy. Jak potrwa to toomi76 i woodo nie beda mieli co do garnka włożyć hehehe