• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
434
Ja to czytałem już dawno, i nie zmienia to faktu że jedyna możliwość w tym przypadku to kazirodztwo.
..jest to prawdopodobne .Również znany jest inny przypadek kazirodztwa opisanego w Biblii dotyczącego Lota i jego córek .

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Czyli stado zwyrodnialców jednym zadaniem. Więc nie ma się z czego cieszyć.

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
434
..z jednej strony można tak to ująć .W Biblii (Stary Testament) jest ukazana miedzy innymi prawda o naturze ludzkiej o skłonnościach do złego itd. Ta prawda jest aktualna i dzisiaj . Ocena , interpretacja i stosunek do Boga i wiary jest indywidualną sprawą każdego .

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
Z tematu o wirusie przeszliśmy do polityki, teraz do wiary i kościoła. Następne pewnie będą dywagacje na temat czarnych dziur i ciał niebieskich :)

miras forumowicz

SuperMechanior
Punktów
20
A ja dziś zakapowalem młodzież do policji ze w jednym miejscu sie gromadzi. I ostrzegałem ich. Czekam na zemste bo mamy chęć komuś przy...dolić. Wreszcie coś ciekawego.

A ja dziś zakapowalem młodzież do policji ze w jednym miejscu sie gromadzi. I ostrzegałem ich. Czekam na zemste bo mamy chęć komuś przy...dolić. Wreszcie coś ciekawego.

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Z tematu o wirusie przeszliśmy do polityki, teraz do wiary i kościoła. Następne pewnie będą dywagacje na temat czarnych dziur i ciał niebieskich :)
Jak wirus to też śmierć która tak wszystkich przeraza, jak śmierć to przeplata się kościół przynaniej dla większości.

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Jestem ciekawy jak do tematu śmierci podchodzą ateiści?
Halo, je tu jaki ateista to niech się wypowie, scyzor ładnie zapytuje!

A tak na poważnie, zemdlałeś kiedyś? Widziałeś światełko w tunelu? Bo ja nie widziałem. To tak samo tylko dłużej.

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Pytanie było prowokacyjne.
Swiatelka nie widzialem.
Ale uważam ,że jest życie pozagrobowe.

miras forumowicz

SuperMechanior
Punktów
20
Ateisci i agnostycy i inne ch..e lubią prowokować katolików z myślą że oni co niektórzy pominą to milczeniem.hehe . Ale nie tacy którzy są bardzo grzeszni hehe. Mam nadzieję ze ich wszystkich c..j
strzeli .

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Ateisci i agnostycy i inne ch..e lubią prowokować katolików z myślą że oni co niektórzy pominą to milczeniem.hehe . Ale nie tacy którzy są bardzo grzeszni hehe. Mam nadzieję ze ich wszystkich c..j
strzeli .
Na razie to strzelił twoje 8 przykazanie Boże, jak tak innym źle życzysz, katoliku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

pawcar

SuperMechanior
Punktów
955
Miasto
Manchester
A co to takie niekatolickie pełne nienawiści do bliźniego stwierdzenia ?

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Ten pożal się "Boże" Chojracki katolik nie wie co czyni:) 8 przykazanie na każdym kroku łamie a nazywa się katolikiem, ja nie wierzę a Dekalog kiedyś czytałem dla ciekawośc. Zapraszam kolegę forumowicza aby się zapoznał z 8 przykazaniem a mianowicie co to jest grzeszenie potwarzą. Jak umiesz się posługiwać tudzież Biblią to zapraszam do (Ekl. X, 11) Znając życię zajmie ci to połowę dnia to ci ułatwię zadanie i nie kompromituj się pożal się katoliku cytuję "Gdyby ukąsił wąż po cichu, nic nie ma mniej nadeń, który potajemnie uwłóczy" A i tu kolejne "Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. A cóż widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku twoim nie widzisz" (Mt. VII, 1. 3)

Do góry Bottom