• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Zabłądziłem chyba na forum :eek:
JA też ale UJ mnie strzela jak ktoś kozaczy i próbuję na siłę kogoś zmienić nie trzymając się zasad swojej Religii. Powinien mieć wyrąbane w co kto wierzy i powstrzymać się od obłudnych komentarzy. Jego Bóg chyba dał wybór człowiekowi to na co on chce nas zmieniać? Czyżby jest ponad Bogiem? hmm?

miras forumowicz

SuperMechanior
Punktów
20
Zlamalem caly dekalog to co mi 8 przykazanie. Przynajmniej mam z czego się spowiadac. Luteranie twierdzą ze i Tak im wszystko ujdzie to co sie kajac przed najwyzszym. Agnostycy lamia jednonz dwóch najcięższych przykazań. Miłosierdzia.

Zlamalem caly dekalog to co mi 8 przykazanie. Przynajmniej mam z czego się spowiadac. Luteranie twierdzą ze i Tak im wszystko ujdzie to co sie kajac przed najwyzszym. Agnostycy lamia jedno z dwóch najcięższych przykazań. Miłosierdzia.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Zlamalem caly dekalog to co mi 8 przykazanie. Przynajmniej mam z czego się spowiadac. Luteranie twierdzą ze i Tak im wszystko ujdzie to co sie kajac przed najwyzszym. Agnostycy lamia jednonz dwóch najcięższych przykazań. Miłosierdzia.
Dla mnie możesz go łamać do woli, mnie interesuje moje życie i mojej rodziny a nie jakiegoś podludzia na dodatek cwaniaka. Po za tym Dyspensy raczej nie dostałeś?

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Dajcie spokój, po co słać epitety. Nie o to w tym wszystkim chodzi. Każdy ma wolną wolę.

Moja żona uczy się szyc. A pierwsze co szyję to maseczki.
Plus dla niej. Życie jej odpłaci dobrem w przyszłości :) "Dobro wraca"

miras forumowicz

SuperMechanior
Punktów
20
Scyzoryk chce dac do zrozumienia jak bardzo nisko są w lancuchu pokarmowym hedonisci gowno..ady

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Scyzoryk chce dac do zrozumienia jak bardzo nisko są w lancuchu pokarmowym hedonisci gowno..ady
Powiedz mi skąd tyle złości w tobie? Nie wiem jesteś nie kochany? Samotny? A może ktoś ci krzywdę robił w dzieciństwie?. Liczą się chęci a ty jesteś nikim więc nie oceniaj ludzi po swoich pozorach. Skończ Panie wstydu oszczędź.

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Ma być bawełna lub i wkład z fizeliny z atestem. Dziewczyna narazie się uczy.
Dziś zaniosłem maseczki 3m w kościele proboszcz zbiera,poznoej przekazuje szpitalowi.

Córka za modelkę robi.

Załączniki

• IMG_20200405_211324.jpg
    IMG_20200405_211324.jpg
    683,5 KB · Wyświetleń: 29

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Op1 na warsztacie mam taką maskę z wycieraczka.

Chyba coś takiego.

Załączniki

• images.jpeg
    images.jpeg
    5,6 KB · Wyświetleń: 21

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
siemaa uuu uuu doszedlem do siebie po wczorajszym..
auto reset kontynuuuuj... ojej te kontynuj bylo łech złe...:D
ale dobra do tematu przestudiowalem od poczatku klotnie na temat religia biblia nowy testament i stary...adam ewa dzieci...ale kuzwa o jabłku i wężu nikt nie wspomniał..
owy wąż to była:
a)kobra
b) zaskruniec
c) żmijo:)

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
no to rozumie...kuzwa az dopiero teraz..

teraz wiadomo sprawa czemu kosciol tal mamil lud... bo nie bylo internetu.

Do góry Bottom