• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Barany są po to aby ich strzyc...a nie żeby im coś dawać...:D
A ciemnemu ludowi się powie w wiadomościach, że dajo... to i uwierzy i zagłosuje...:facepalm:

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
Co się ciskasz pisie, przecież Wasza Partia już wygrała.
Teraz tylko planować uroczystości. Jarosław lubi kwiaty.

Pietrek

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Polska wschodnia
Przepraszam panowie, że się wtrącę, ale odbiegamy niepotrzebnie od tematu. Szkoda czasu na polityczne kłótnie, lepiej dyskutować o naszej pracy w kryzysie, ;)

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
Oby nie doszlo jak w Italii czy Espanii. Ja w Austrii troche tego widzialem ale moja rodzina w Italii tragedia, nie życzę nikomu by przez to przechodzi. Do dzisiaj ludzie czekaja po kilka-kilkanascue godzin ze znarlymi w mieszkaniu az przyjadą sluzby zabrac zwloki i zrobic ew. Test. To nie sciema. Tego nie uslyszycue w TV. Nie nakladaja kwarantanna bo I tak wszyscy maja w miescie. Polnoc tragedia, pogrzebow ni ma, przynajmniej z tych co znalem - gdzies wojsko pochowalo.
Cieszcie sie na razie ze mieszkacie w PL i ze za" morde" wzieli wczesnue . Uwazam ze nie ma miejsca na demokracje w czasie pandemii- .
Obserwuje dlugo i kibicuje rzadowi w PL ,

Wreszcie mądry tekst. ..

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
Przepraszam panowie, że się wtrącę, ale odbiegamy niepotrzebnie od tematu. Szkoda czasu na polityczne kłótnie, lepiej dyskutować o naszej pracy w kryzysie, ;)

Moloch/Korporacja- info z pierwszego źródła, nie z mediów.
Sprzedaż aut w marcu spadła o 50% . Obroty w serwisie spadły o 60%. Redukcja zatrudnienia 30%, w planach dalsza redukcja. Zmiana etatów zatrudnionych wdg sugestii Premiera, czyli tak by spełnić wymogi tarcz, czyli obecnie chyba 6,4/10 etatu.

U mnie chwilowe żniwa. Tydzień był niezły a w przyszłym się nie wyrobię.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
Poczytałem sobie na stronie UNICEF. I tak codziennie na świecie umiera około 2 tys dzieci z braku dostępu do wody. Dane są z 2013r ale czy ktoś robi takie halo z tego jak robią z korona.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
Może aż tak źle nie będzie. Już luzują obostrzenia.
Pany jakie plany na niedzielę. Ma ktoś Battlefielda 2 bo można by online postrzelać

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
Pany mam dylemat i dwa pytania
1 dziś mam rocznicę ślubu. Jak myślicie moja się w....wi jak zamiast kwiatów pogram w Battlefielda
2 musiał bym mamie zrobić zakupy. Czy to dobry pomysł jechać w góry i kupić oscypki

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
Jeśli chodzi o rocznicę to Kup małżonce perły... najlepiej zgrzewkę.. około 2 zł w biedronce za puszkę :).. na przyszłość będziesz wiedział czego nie robić :)
A 2.. to ciekawe po ile oscypki teraz w górach?

Do góry Bottom