• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ależ nauka zawsze szła w takim kierunku...a ten kierunek to coraz nowsze formy zabijania się nawzajem...:(
Weźmy na to energię jadrową- najpierw wymyślono bombę, a dopiero potem wykorzystanie jej do tworzenia prądu...:)
Wystarczy porównać budżety na zbrojenia z budżetem na ochronę zdrowia...:)

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Ależ nauka zawsze szła w takim kierunku...a ten kierunek to coraz nowsze formy zabijania się nawzajem...:(
Weźmy na to energię jadrową- najpierw wymyślono bombę, a dopiero potem wykorzystanie jej do tworzenia prądu...:)
Wystarczy porównać budżety na zbrojenia z budżetem na ochronę zdrowia...:)
A ja ci powiem tak. Nie wiem jaka będzie 3 wojna światowa ( bo kiedyś będzie) czy to będzie energetyczna, jądrowa czy cybernetyczna ale wiem jaka będzie 4, na patyki i kamienie...

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ale wojna już cały czas trwa...:) ekonomiczna...:) to, że różni mają głowice, to nie oznacza, że ich użyją- to poprostu straszaki, aby trzymać innych w szachu- no chyba, że dorwie się jakiś nawiedzony fanatyk- to wtedy może być różnie, ale mało prawdopodobne...:)
Natomiast lepszą taktyka jest wykupywać kraje, a raczej ich zasoby- wtedy taki kraj jest już podbity...a, że oficjalnie jest nadal na mapie i ma swoja nazwę...tylko co z tego jak nie ma nic, bo wszystko jest w kredytach...:)

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
581
Ale wojna już cały czas trwa...:) ekonomiczna...:) to, że różni mają głowice, to nie oznacza, że ich użyją- to poprostu straszaki, aby trzymać innych w szachu- no chyba, że dorwie się jakiś nawiedzony fanatyk- to wtedy może być różnie, ale mało prawdopodobne...:)
Natomiast lepszą taktyka jest wykupywać kraje, a raczej ich zasoby- wtedy taki kraj jest już podbity...a, że oficjalnie jest nadal na mapie i ma swoja nazwę...tylko co z tego jak nie ma nic, bo wszystko jest w kredytach...:)
Po części coś w tym jest co mówisz

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
No tak a to że ja żadnego kredytu nie mam to jest szczegół :) wszyscy mamy kredyt wspólny więc wszystko jest nasze wspólne:eek:

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Nie jeżdżę pod wplywem dalej jak kilometr.

Temat popularny to zapytam jakie ledy do Traktora zamontować?

Temat popularny to zapytam jakie ledy do Traktora zamontować?

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
U mnie ostatnio gościa 300m od warsztatu zatrzymali. 2 promile w wydychanym xD

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
Problem był tylko w tym, że jego pas ruchu mu nie wystarczał. W sumie na dwóch ledwo się mieścił.

Do góry Bottom