Moczymordy?Orlen wykupuje cały spiryt
Moczymordy?Orlen wykupuje cały spiryt
https://patentimages.storage.googleapis.com/31/23/d0/e63e0adde2fbad/US10130701.pdfFajne to, nauka poszła w zdecydowanie niewłaściwym kierunku

A ja ci powiem tak. Nie wiem jaka będzie 3 wojna światowa ( bo kiedyś będzie) czy to będzie energetyczna, jądrowa czy cybernetyczna ale wiem jaka będzie 4, na patyki i kamienie...Ależ nauka zawsze szła w takim kierunku...a ten kierunek to coraz nowsze formy zabijania się nawzajem...
Weźmy na to energię jadrową- najpierw wymyślono bombę, a dopiero potem wykorzystanie jej do tworzenia prądu...
Wystarczy porównać budżety na zbrojenia z budżetem na ochronę zdrowia...![]()
ekonomiczna...
to, że różni mają głowice, to nie oznacza, że ich użyją- to poprostu straszaki, aby trzymać innych w szachu- no chyba, że dorwie się jakiś nawiedzony fanatyk- to wtedy może być różnie, ale mało prawdopodobne...

Po części coś w tym jest co mówiszAle wojna już cały czas trwa...ekonomiczna...
to, że różni mają głowice, to nie oznacza, że ich użyją- to poprostu straszaki, aby trzymać innych w szachu- no chyba, że dorwie się jakiś nawiedzony fanatyk- to wtedy może być różnie, ale mało prawdopodobne...
Natomiast lepszą taktyka jest wykupywać kraje, a raczej ich zasoby- wtedy taki kraj jest już podbity...a, że oficjalnie jest nadal na mapie i ma swoja nazwę...tylko co z tego jak nie ma nic, bo wszystko jest w kredytach...![]()
No tak a to że ja żadnego kredytu nie mam to jest szczegółAle wojna już cały czas trwa...ekonomiczna...
Natomiast lepszą taktyka jest wykupywać kraje, a raczej ich zasoby- wtedy taki kraj jest już podbity...a, że oficjalnie jest nadal na mapie i ma swoja nazwę...tylko co z tego jak nie ma nic, bo wszystko jest w kredytach...![]()
wszyscy mamy kredyt wspólny więc wszystko jest nasze wspólne
3 tys na miesiąc płacisz?Ja mam duzy kredyt ze 3 tys zl
To skandal.U mnie ostatnio gościa 300m od warsztatu zatrzymali. 2 promile w wydychanym xD
Wzbudza zaufanie bo się zdezynfekował nawet od środkaC
To skandal.
Teraz człowiek od którego czuć alkohol wzbudza zaufanie.
No to jak był tak zachłanny to teraz rozumiemProblem był tylko w tym, że jego pas ruchu mu nie wystarczał. W sumie na dwóch ledwo się mieścił.