• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Szczaw jest niezdrowy. Szkodzi na nerki. Mirabelki lepsze z MCDONALDEM i skrzydełkami z kfc. Plus cola piwo i 200g wódki. Tak odzywia sie mechanik. Albo kebaby. Szczawiu to nawet nie widzieliscie na oczy.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
rośnie se na wale wiślanym kilka kroków od mojej posesji. jakieś 40lat zbieram szczaw.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Nie ma możliwości ominiecia tego wszystkiego. W krajach gdzie nie ma podatków nie ma nic. Aut, drog, sklepow, itd itp. Ludzkość skazana jest na jebanie. Kto sie z tym szybciej pogodzi to szybciej bedzie mial spokój

Nie ma możliwości ominiecia tego wszystkiego. W krajach gdzie nie ma podatków nie ma nic. Aut, drog, sklepow, itd itp. Ludzkość skazana jest na jebanie. Kto sie z tym szybciej pogodzi to szybciej bedzie mial spokój

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Pokaż mi kraj gdzie nie ma podatków i nie ma nic, potem pokaż mi kraje gdzie są podatki i nie ma nic.

W Polsce są podatki , BA nawet podatki od podatków i gówno z tego masz. Chyba, że jesteś patolem z 500+ i masz wywalone.

Dawane ludziom kasy za nic to czysta głupota, nawet Holandia czy tam Szwecja miała dobry pomysł. że będzie tak z dupy dawać podstawowe wynagrodzenie za nic xD jak się to skończyło można przeczytać w internecie :)

Pracujesz na siebie od rana do nocy - podatki
Wywalone masz od rana do nocy - zapomoga i benefity od prawa do lewa.

Btw.

Szkoda, że teraz płaczą, że zamknąć wszystko można bo niemcy też zamykają, jak niemcy obniżali VAT do 16% to jakoś płakał pinokio że my nie możemy bo nas nie stać... xD

A niech to wszystko walnie w końcu, innej opcji chyba nie ma. Wywalone mam. Ludzie niech dalej jebią za 3k na rękę + 500 + i cieszą się życiem. Szkoda tylko, że nie wiedzą, że to wszystko może inaczej wyglądać. ...

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
I jaki moral z tego? Zabierzmy matkom co siedza z dziećmi 500 plus i niech babki wychowują i powrocmy do najnizszej 1550zl. I wtedy bedzie super. Za moherow ratownicy i pielegniarki dostały wiecej szmalu. A to ze bedzie dziura budżetowa to ch.j mnie to obchodzi. Ci co chca zarabiać po 6tys i wiecej to albo na DG albo za kółko siadać na składy. Ze mna robi mlody lepek który zarabia 5 lekkim ptakiem a sa piguły co z dyzurami kontraktowymi potrafia wyciągać 9-10 koła. Takie sranie ze bieda . Proponuje jak tak zle mechanikom to na etat i nie robic na swoim. Rzucic mechanike i wziąść sie za transport. Zaden rząd nie dogodzi. Najlepiej brać 20tys na reke i zatrudniac frajerow za 5 zl za godzine na czarno. Skonczyli sie frajerzy w Polsce. A bysnesmeny wyjechały do UK.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Zobacz sobie co teraz komornicy sprzedają... sprzęt z siłowniki i restauracji + od groma sprzętu biurowego z firm, a to są po datach zdjęcia robione na przełomie września i października z tego roku.. zobaczymy co będzie za wysyp w kwietniu. Tutaj nie chodzi o frajerów, płace tylko o koszta firmy ! Tylko ty nie potrafił wyciągnąć wniosków z tego co czytasz i włącza ci sie tryb : partie mi atakują :D

Jak myślisz ? dobrobyt się bierze z w większych podatków i danin czy mniejszych ? :D

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Trzeba sie przekwalifikowac jak wirus zabija silownie i restauracje. Tak radzil bul komorowski

Trzeba sobie radzic. Najwazniejsze ze tylko gowniane dzialy gospodarki cierpią.

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Coś słabą pamięć masz diagu :D

btw. komor jeszcze radził wziąć kredyt i zmienić pracę , a chodziło o koszta mieszkań ogólnie ... :D

Jak to mówią, widzisz to co chcesz widzieć.

Coś jest złe - PO. Qwa betonowa logika. Tylko widzisz oni wszyscy są siebie warci , od lewa do prawa - do pchania karuzeli i tarcia chrzanu się nadają :D

Szkoda, że wirus kościoła nie zabija... tam Bóg chroni swoje owieczki, a w restauracjach i siłowniach to demon lpg AGD siedzi i zaraża :D

Załączniki

• patkowski-to-jest-piotrek-jest-zjebany-nie-badz-jak-piotrek.jpg
    patkowski-to-jest-piotrek-jest-zjebany-nie-badz-jak-piotrek.jpg
    86,5 KB · Wyświetleń: 6

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Trzeba sie przekwalifikowywac. Ja jest inz elektrykiem a zrobilem ratownictwo bo lepiej wychodze i mniej roboty i w dupie mam papierologie. Place zdrowotne i mam wyjeba..ne na wszystko. Jak glaby po podstawówce nie chca naprawiac aut za pare tysi mcznie to za 2800 brutto na biedre i bedzie lepiej ku.wa hahahaha

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Diagu, jak tam zaszczepiłeś się ?:)
Jako ratownik, chyba nie boisz się, że ci dup...sko skłują...?:)

hiwat

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
294
Miasto
Tarnów
Widzę że jest grupa ludzi którzy tęskni za starymi rządami.. widać Pamięć ludzka jest krótka.. Bo nie sądzę żeby były tu resortowe dzieci..

Do góry Bottom