• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
I pyk w statystykach kolejna ofiara virusa...:) A tępy naród dalej łyka bajeczki...:)

Pawel23

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
116
Miasto
Wołomin
To co pokazuje ten film to jednak jest patologia. Brak słów

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
Czy Chiny nie powiedział bym. U nas jest dużo fabryk z branży drzewnej. A obecnie meble idą jak świeże bułeczki wszędzie trzeba czekać na realizację zleceń. Obroty są o 100% większe niż w ubiegłych latach. Nie rozumiem tej zależności.

J.A.G

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Augustów
Nie wiem czy wam się spodoba sposób prowadzenia audycji ale dużo śmiechu i wiedzy jest na kanale judetube "JaOsa" stare usunięte NPTV.
Olszański już 5 marca 2020 mówił że będzie to idealne narzędzie zniewolenia i wzięcia narodu za pysk. W końcu muszą nam zapewnić tę miskę ryzu...
Automatyczne połączenie postów:

Czy Chiny nie powiedział bym. U nas jest dużo fabryk z branży drzewnej. A obecnie meble idą jak świeże bułeczki wszędzie trzeba czekać na realizację zleceń. Obroty są o 100% większe niż w ubiegłych latach. Nie rozumiem tej zależności.
Biorą, pewna firma ze Skindzierza nawet nie przeciera części surowca tylko w korowarkę, w kontener i sru na kontenerowiec do... Chin właśnie. To ponoć teraz studnia bez dna, wszytko biorą. Ale czy wzmożona wycinka z tego względu to myślę że nie.

Ostatnia edycja:

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
mam okazje zaszczepić się choćby dziś o 19.00 astrazeneca i nie wiem co robić

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
szczep się. same plusy. np: możesz się i tak zarazić, musisz nadal nosić maskę, chorobę możesz przejść łagodnie lecz wcale nie musisz, jakieś 3 dni będziesz się zmagał z gorączką a jak będziesz miał szczęście to nawet jakiegoś zakrzepu dostaniesz. zostało 20 minut do namysłu.

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
wymyśliłem ze dziś jestem lekko przeziębiony ale się z żonka zastanawiamy jeszcze

scyzoryk

SuperMechanior
Punktów
244
Miasto
Grajewo
szczep się. same plusy. np: możesz się i tak zarazić, musisz nadal nosić maskę, chorobę możesz przejść łagodnie lecz wcale nie musisz, jakieś 3 dni będziesz się zmagał z gorączką a jak będziesz miał szczęście to nawet jakiegoś zakrzepu dostaniesz. zostało 20 minut do namysłu.

Potwierdzam to co Tomi pisze.
Z każdym "nowym" szczepem wirusa będzie trzeba się szczepić może w końcu trafisz. Znajoma nauczycielka uwielbia podróżować i stwierdziła że pójdzie się szczepić bo nie będzie miała problemów np. latać. Tak przechorowala pierwszą dawkę że sobie odpuscila już następna, a po wszystkim i tak była w kwarantannie.
Szukaj amantydyny. Albo jak masz możliwość to zalatw. Do apteczki i niech czeka.

Komornik

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
718
Ok żonka się zapisała na fajzeraale ja nadal przeziębiony

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2070
Miasto
Kaczory
Wczoraj zaszczepili moją żone Pfitzerem. Boli ją ramie. Będe na bierząco relacjownował.

Do góry Bottom