• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Virus chce zapanować

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Radmorku, powiedz tej swojej koleżance, że ,,w d była i g widziała,,...:)
Oczywiście bez obrazy...:)
Pewnie takie same dzidy mówiły, że niemożliwe, że ,,łowcy skór,, to była prawda...:)

Radmor

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
433
Radmorku, powiedz tej swojej koleżance, że ,,w d była i g widziała,,...:)
Oczywiście bez obrazy...:)
Pewnie takie same dzidy mówiły, że niemożliwe, że ,,łowcy skór,, to była prawda...:)
Automatyczne połączenie postów:

Ja pozostaję powściągliwy ...bez oceniania tych za lub przeciw . Też dużo mam informacji z pierwszej ręki ..bo moja siostra pracuje na oddziale dla Covidowców . Wirus istnieje ...to oczywiste .Jedni przechodzą bardziej intensywnie tę chorobę inni mniej lub wcale ...jest rożnie i jeszcze końca nie widać ...a żyć trzeba dalej !

Ostatnia edycja:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Moi sąsiedzi mają córkę co jest na medycynie i ma staż w szpitalu... i już znacznie wcześniej przed tym całym szałem, opowiadała co się dzieje w szpitalu, to strach chorować...:)
Ogólnie niezła maniana się dzieje w całej służbie zdrowia...ale co się dziwić- to stary wytwór komuny, taka wieczna skamielina - nie zmienia się nic...jedynym lekarstwem jest wprowadzenie odpowiedzialności indywidualnej za czyny całego personelu i żeby byli oceniani przez zewnętrze komisje...:) bo tak to wiadomo, że kruk, krukowi oka nie wydziobie...:)
Zresztą jest tak samo jak u nas w branży - pełno partaczy...:) a niewielu dobrych, którzy giną w tym całym morzu badziewiarzy...:)

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Tego wszystkiego juz nikt nie ogarnia. Ten jebany covid puści ludzi do grobu a szpitale z torbami. Juz szukaja redukcji etatow bo szpitale kontraktow nie robia. Operacji malo. Chorzy sie po chalupach leczą bo sie boją. Paranoja

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
To cholerstwo mi kumpla zabierze

Załączniki

• Screenshot_20210428-210303.png
    Screenshot_20210428-210303.png
    381,4 KB · Wyświetleń: 38

nanab

SuperMechanior
Punktów
479
Miasto
Bydgoszcz
Przecież ten wirus nie istnieje, to zwykła grypa, a wy łykacie propagandę która ma was zakagańcować i ukryć prawdę o płaskiej ziemii

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Grypa a "grypa", która leczy się bez problemu gripexem i innymi to dwie pary kaloszy...

Wirus jest, obstawiam, że gdyby kolega miał też taka grypę, a nie "grypę" to sprawa wyglądałaby podobnie

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Facet był po drugiej stronie "barykady", chciał realnie wyjaśnić i sprostować niektóre wątki ...

Więc na bazie faktów, został bojownikiem o wolność :D

Piękna historia.

:D

AutoMero GEJ OK!

Początkujący
Punktów
3
Moim zadniem tego wirusa miema, ja nie zakładam żadnych masek jedynie jak nie chcą mnie wpuścić do sklepu.

Do góry Bottom